Woningmarktadvies

Overweegt u een huis te kopen of verkopen in Drenthe of Groningen? Het kopen of verkopen van een woning is een grote stap met enorme financiële gevolgen. Kies het juiste moment! Dat verhoogt uw kansen en opbrengsten op de huizenmarkt aanzienlijk. Wilt u vakkundig, betrouwbaar én slim woningmarktadvies? Wim adviseert.

Waarom woningmarktadvies?

Er is een aantal factoren van grote invloed op uw succes en opbrengsten wanneer u zich begeeft op de woningmarkt. Zoals: de actuele ontwikkelingen als het gaat om de economie en de woningmarkt én de effecten daarvan op de hypotheekrente en de huizenprijzen. Overweegt u een huis te kopen of verkopen in de gemeente Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Stadskanaal, Midden-Drenthe of Coevorden? Vraag advies aan dé expert van de regio en optimaliseer uw kansen! Voor het beste woningmarktadvies gaat u gewoon naar Wim Stuursma Makelaardij.

Woningmarktadvies? Wim adviseert.

Hoe staan de economie en de hypotheekrente er op dit moment voor? Hoe zullen vraag, aanbod en de huizenprijzen in Drenthe en Groningen zich in de toekomst ontwikkelen? Maakt het uit in welk seizoen u uw huis te koop zet? Wim weet het!

De makelaars van Team Wim hebben kennis, ervaring en inzicht in de actuele woningmarkt. Onze specialisten zijn objectief, betrokken en vastbesloten u van het beste advies te voorzien. Rekent u maar op transparant, no-nonsense en goed onderbouwd woningmarktadvies dat perfect past bij de huidige markt en uw persoonlijke situatie. Samen met Team Wim maakt u gegarandeerd de allerbeste keuze voor de grote stap die u overweegt.

Wim denkt graag met u mee!

Team Wim staat voor u klaar met deskundig en onafhankelijk woningmarktadvies. Onze makelaars staat naast u als u overweegt te kopen of verkopen in Borger en omstreken, maar ook als u wilt huren of verhuren in Drenthe of Groningen. Taxatie of onafhankelijk hypotheekadvies nodig? Ook gewoon naar Wim!

Neem gerust contact met ons op, of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Kruisstraat 2a in Borger. Dat mag natuurlijk helemaal vrijblijvend.