Zuidonder 60 9524 PM Buinerveen

131 m2 132 4 kamers

283.000,-

Prijsrange: € 235.000,- – € 310.000,- v.o.n.
Het project omvat zowel tussen- als hoekwoningen onderverdeeld in twee woningentypes.

Voor de gehele presentatie raden wij u aan het project op te zoeken onder “Funda Nieuwbouw”. Voor deze aanmeling zijn de kenmerken van de tussenwoning type boerderij aangehouden.

Droomt u ook van een nieuwbouwwoning maar wilt u hier niet lang op wachten? Dat kan! Deze nieuwbouwwoningen zijn te bezichtigen en direct beschikbaar!

Schitterend wonen aan het Zuidonder!
De ruimte, rust en de weidse omgeving met vrije uitzichten typeren het wonen aan Zuidonder. Ontspanning is hierdoor nooit ver weg. In de omgeving kan heerlijk gefietst of gewandeld worden. Een drietal woningen kijkt uit over de weilanden met zijn kenmerkende Drentse glooiingen richting Eerste Exloërmond. De centrale ligging tussen Borger en Nieuw-Buinen/Stadskanaal maakt dat alle voorzieningen in de buurt zijn. Rust en ontspanning komen zo samen met het gemak van alle voorzieningen op een korte afstand.

De 12 woningen staan in een ruim opgezette wijk. De woningen zijn onder architectuur gebouwd en vormen als volume een boerderij met bijgebouwen. De boerderij bestaat uit de 6 gezinswoningen aan de entreeweg van de wijk. Elementen zoals de staldeur in de kopgevel maken het beeld af. De bijgebouwen worden gevormd door de twee rijen van drie gezinswoningen. De zwarte houten gevels en de typische kap tonen de kleurstelling en de vorm van de schuren van weleer.
De woningen
Het plan bestaat uit 12 woningen. De woningen zijn uniek en vormen samen met het plan aan Zuidonder de meest recente nieuwbouw van Buinerveen. Het karakteristieke ontwerp bestaat uit twee woningtypes.

De boerderij
De woningen in ‘de boerderij’ bestaan uit twee beukmaten en beslaan allemaal 3 verdiepingen. Op de begane grond liggen een royale woonkamer met trapkast, keuken, toilet en een inpandige berging. Ook op de verdiepingen is voldoende ruimte voor meerdere slaapkamers en een hobby-/werkkamer. Met een gebruiksoppervlakte van 131 tot en met 148 vierkante meter zijn deze woningen royaal bemeten en uitermate geschikt als gezinswoning.

De veldwoningen
De veldwoningen zijn allemaal gelegen in de rijtjes van 3. Een aantal biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. Al deze woningen hebben een riante beukbreedte van 6,30 meter. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met bergkast, de keuken en het toilet. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet aanwezig. De ruimtelijke beleving en het zicht over het veld maakt deze woningen de ideale woningen voor het startende gezin.

Duurzaamheid
Naast dat de de woningen in een groene omgeving staan zijn de woningen zelf ook groen. Ze zijn allemaal duurzaam gebouwd en erg energiezuinig. De woningen zijn gasloos en hebben een extra warme jas voor de wintermaanden. Hierdoor verliest de woning weinig warmte en hoeft u minder te verwarmen. Voor de nodige verwarming zijn alle woningen voorzien van een modern en energiezuinig verwarmingssysteem. De warmte wordt opgewekt door middel van een lucht/water warmtepomp, de warmte wordt verdeeld door middel van vloerverwarming die per vertrek regelbaar is en de warmte wordt behouden door gebruik te maken van een WTW (warmte-terug-win) unit. Hierdoor blijft de woning aangenaam tijdens de koude wintermaanden, is er altijd frisse lucht en heeft u dankzij het lage energiegebruik een lage energierekening. De benodigde stroom wordt mede opgewekt door de aanwezigheid van zonnepanelen.

Trento Nieuwbouw
Deze woningen zijn gebouwd volgens het Trento principe van Nijhuis Bouw. B.V. De woningen zijn zoveel mogelijk opgebouwd uit prefab bouwdelen die onder ideale fabrieksomstandigenheden vervaardigd zijn. In de afbouw op de locatie zijn de woningen qua afvoeren, water, stroom en wand-/vloerafwerking voor u voorbereid zodat u de woningen naar eigen wens kan voorzien van een keuken, toilet, badkamer alsmede wand- en vloerafwerking. De woningen zijn dus opgeleverd, daadwerkelijk te bezichtigen en snel op te leveren.

Concerngarantie
De woningen zijn gebouwd onder een concerngarantie van Nijhuis Bouw. Deze concerngarantie staat gelijk aan het waarborgcertificaat van Woningborg. Hiermee bent u ervan verzekerd dat na de oplevering van uw woning herstel van gebreken zijn gewaarborgd onder de concerngarantie van Nijhuis Bouw. Deze bouwkundige garantie loopt na oplevering van de woning voor een termijn van 10 jaar.

Projectnotaris
Voor de overdracht van de woningen is gekozen voor een projectnotaris. De overdacht zal plaatsvinden bij notariskantoor Tijdhof, Daverschot & de Jong Posthumus te Assen.

Buinerveen
De plaats Buinerveen grenst aan de Hondsrug, een mooie prachtige bosrijke omgeving. De plaats Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen is gelegen op ca. 7km afstand. Daarnaast is Stadskanaal op ca. 10km gelegen met uitgebreidere voorzieningen (o.a. voortgezet onderwijs, overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop).

In de nabije omgeving van de kavels vind je een rijk sport- en verenigingsleven, een dorpshuis en een basisschool.

Kenmerken

 • Vraagprijs 283.000,-
 • Status Verkocht
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2023
 • Soort dak Samengesteld dak
 • Soort woning Tussenwoning
 • Woonoppervlakte 131 m2
 • Perceeloppervlakte 132 m2
 • Inhoud 510 m3
 • Aantal kamers 4
 • voorziening Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
 • ligging Aan drukke weg, In woonwijk, Landelijk gelegen
 • Energielabel A_PP

Nieuwsgierig naar meer?

283.000,-

Plan snel een bezichtiging of neem contact op!