Verkoopmakelaar

Huis verkopen? Zo snel mogelijk en voor de beste prijs? Gewoon naar Wim. U bent dan verzekerd van een optimale en risicovrije verkoop. Wim verkoopt!

Huis verkopen? Wim regelt het.

Zelf uw huis verkopen, zonder verkoopmakelaar? Dat valt tegen. Het is echt lastig om een woning goed onder de aandacht te brengen. U heeft daarvoor de juiste strategie, tools en een uitgebreid netwerk nodig. Met een verkoopmakelaar zult u uw huis in de meeste gevallen veel sneller verkopen. Ook vermijdt u het risico dat u genoegen neemt met een te lage koopsom. Bovendien kan het verkopen van uw huis zonder de begeleiding van een NVM-makelaar grote juridische risico’s met zich meebrengen. Niet doen dus! Verkoop uw huis veilig, met optimale verkoopkansen en resultaten. Met Wim.

Huis verkopen? Succes verzekerd met Wim!

Ervaring, inzicht, kennis van de lokale woningmarkt en een doelgroepgerichte marketing en communicatie zijn essentieel bij het verkopen van een huis. Uw woning verkopen met gegarandeerd het beste resultaat? Gewoon naar Wim! Ons team is zeer ervaren, gedreven en uiterst succesvol als verkopend makelaar in de regio. Wim Stuursma Makelaardij beschikt over een groot regionaal en landelijk netwerk en de juiste tools voor een succesvolle verkoop van uw huis. Ons team is persoonlijk betrokken bij het verkopen van uw woning. En dat voelt goed.

Uw woning verkopen? Wim verkoopt.

Wij zorgen voor een uitgebreide presentatie en brochure van uw woning, waarbij maximaal wordt ingespeeld op de actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt. Wij bieden u als uw verkopend makelaar een gratis waardebepaling aan, zodat u weet wat uw woning waard is. Uiteraard regelen onze makelaars een prominente plek voor u op Funda en wordt uw woning gepromoot via andere NVM-makelaars in de regio en diverse (social) mediakanalen. Team Wim zet uw huis echt in de spotlights, begeleidt de bezichtigingen en onderhandelt namens u met de potentiële koper. En dan? Verkocht!

Optimaal en veilig uw huis verkopen? Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan. Wij zitten voor u klaar!