Wim Stuursma

Directeur en NVM Makelaar / Taxateur

“Een makelaar is als een wegwijzer op een belangrijk kruispunt in je leven; een goede makelaar helpt u de juiste keuze te maken en wijst u de weg.”

Teamcaptain Wim is een actieve NVM-makelaar en taxateur. Hij vindt het belangrijk dat zijn klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Wim is duidelijk, heeft een heldere blik en passie voor het makelaarsvak. Wim is helemaal in zijn element als hij al zijn kennis en vaardigheden kan inzetten om u naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Wim werkt!

In februari 1996 gaat Wims loopbaan van start en begint hij als stagiair bij het kantoor dat hij uiteindelijk zal gaan leiden: Dijk en De Vroom, dat later verandert in Dijk, Stuursma en De Vroom. Vanaf april 1996 werkt Wim ruim vijf jaar in Winschoten om vervolgens in 2002 het kantoor in Borger over te nemen. Onder zijn leiding groeit dit uit tot het succesvolle en gerenommeerde makelaarskantoor Wim Stuursma Makelaardij. Inmiddels heeft Wim achttien jaar ervaring in het vak, waarvan zestien jaar als NVM-lid.

Wim houdt zich actief bezig met het in de verkoop nemen, taxeren en bezichtigen van woningen en bedrijfsonroerendgoed. En als Wim niet werkt, dan trekt hij zeker wekelijks trouw zijn baantjes in het plaatselijke zwembad.