Rudie Stuursma

Officemanager

“Andere mensen helpen en blij maken geeft mij voldoening. Zeker als ik dat kan combineren met mijn passie voor vastgoed.”

Al op zijn vijftiende is Rudie actief binnen Wim Stuursma Makelaardij, waar hij verschillende werkzaamheden op zich neemt. Hij ontwikkelt zijn liefde voor het vak al op jonge leeftijd, mede door de ervaring van zijn vader Wim. In 2022 rondt Rudie de opleiding Bedrijfskunde af aan de Rijksuniversiteit Groningen en een jaar later de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool, waardoor hij als kandidaat-makelaar aan de slag kan. Maar Rudie is leergierig en zijn ambitie reikt verder.

Momenteel is Rudie voornamelijk te vinden in de front office van het kantoor. Hij gaat namelijk graag met mensen om. Rudie is zeer gedreven en geniet ervan zich verder te ontwikkelen binnen de wereld van het vastgoed. Op dit moment is hij bezig met het behalen van zijn Master of Science in Real Estate.

Rudie woont in het bruisende Groningen. In zijn vrije tijd sport hij graag, waarbij hij de voorkeur geeft aan volleybal en krachttraining. Ook de prachtige natuur in Drenthe en Groningen lokt hem: hij wandelt er regelmatig. Daarnaast is Rudie sociaal en zoekt hij graag de gezelligheid van andere mensen op.