Jan Willem Scholtens

Officemanager / Kandidaat-makelaar

“Het helpen bij het maken van keuzes op één van de belangrijkste momenten in het leven en het vervolgens terugzien van tevreden klanten is het mooiste wat er is.”

Jan Willem begint in 2017 met veel enthousiasme aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Na het afronden hiervan betreedt hij de vastgoedwereld en kan hij aan de slag als kandidaat makelaar, wat hij ervaart als een enorme uitdaging.

In maart 2023 stapt Jan Willem binnen bij Wim Stuursma Makelaardij, door hemzelf beschreven als: “Een organisatie die verkopers en kopers bij elkaar brengt en voorziet in de best mogelijke bemiddeling gedurende dit aan- en verkoopproces.” Inmiddels voelt hij zich helemaal thuis in Team Wim, waar hij breed wordt ingezet. U kunt hem overal tegenkomen: achter de balie, aan de telefoon, op kantoor waar hij onder andere koopovereenkomsten opstelt en plattegronden opmaakt, of tijdens een bezichtiging.

Jan Willem is geboren in de stad Groningen en woonachtig in Zuidhorn. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met sport en dan met name voetbal. Hij is veel te vinden op het voetbalveld, speelt fanatiek zaalvoetbal en bezoekt waar mogelijk wedstrijden in het buitenland. Ook voor een gezellige vakantie met vrienden reist hij met liefde de grens over. Daarnaast houdt Jan Willem zich bezig met hardlopen en ontmoet hij graag vrienden voor een drankje in zijn geboortestad.