Hans de Vries

NVM Makelaar / Taxateur

“Ik wil elke dag het verschil maken en het maximale resultaat behalen. Als dit lukt, heb ik een perfecte werkdag!”

In eerste instantie loopt Hans als stagiair binnen bij het kantoor van Wim Stuursma Makelaardij. Nadat hij de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool heeft afgerond, gaat hij écht van start als kandidaat makelaar. Hans is ambitieus en studeert naast zijn dagelijkse werkzaamheden. Vanaf 2021 mag hij zich gecertificeerd NVM-makelaar en -taxateur noemen.

Gedreven, resultaatgericht en sociaal en communicatief sterk: dit zijn termen die Hans perfect omschrijven. Hij krijgt energie van elke succesvolle aankoop of verkoop die hij begeleidt. Hans geniet in zijn werk van de omgang met verschillende mensen en vindt daarbij duidelijke en heldere communicatie erg belangrijk. Voor hem is het perfect koppelen van de wensen en behoeften van de klant aan de daarbij passende woning elke keer weer een uitdaging.

Zijn vrije tijd brengt Hans het liefst door op het water. Hij zeilt graag in Friesland, op het IJsselmeer en het Markermeer. Zeilen is een intensieve sport. Daarbij kan hij de windrichting natuurlijk niet zelf bepalen, maar wél de manier waarop hij zijn doel bereikt. Inzicht en vindingrijkheid zijn hier van groot belang en deze competenties zet hij ook graag in om voor u als klant optimale resultaten te bereiken.