Annelies Scholtmeijer

Officemanager

“Ik haal mijn voldoening uit de hoge mate van klanttevredenheid. Wij zijn er trots op net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Je merkt dat dit gewaardeerd wordt en leidt tot betere resultaten.”

Annelies is geboren en getogen in Borger en omstreken en woont daar me nog steeds met veel plezier. Voor veel van onze klanten is zij een vertrouwd gezicht. Haar doel: zorgen voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding, door een uitstekende service te bieden. Pas als de klant tevreden is, is Annelies dat ook.

Na de mbo-opleiding Marketing en Communicatie te hebben gevolgd rondt Annelies medio 2013 de hbo-opleiding Bedrijfskunde (MER) af. Vanaf 2008 loopt zij stage bij Wim Stuursma Makelaardij. In de jaren die volgen groeit zij uit van vakantiekracht tot vaste kracht en aanspreekpunt bij Wim Stuursma Makelaardij.

Annelies is officemanager en verricht in die functie alle mogelijke binnendienstwerkzaamheden, terwijl zij tevens zorgt voor ondersteuning van de makelaars. Naast haar werk heeft Annelies een actief sociaal leven.