Recreatiewoning

Recreatiewoning, vakantiehuis of bungalow die perfect past bij uw wensen om te recreëren of te investeren? Combineer dat heerlijke vakantiegevoel met het maken van rendement!

Recreatiewoning kopen of verkopen? Wim regelt het.

Het kopen van een recreatiewoning in het schitterende Drenthe of Groningen kan een heel aantrekkelijke investering zijn. Wel is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten. U kunt een recreatiewoning, vakantiehuis of bungalow aanschaffen puur voor eigen gebruik, of deze geheel of gedeeltelijk beschikbaar stellen voor de verhuur. Welke recreatiewoning past het best bij uw wensen of gaat het heel goed doen in de huidige recreatiemarkt? Wim weet het. Wij zijn gespecialiseerd in de markt van recreatief vastgoed!

U profiteert van Wims ervaring en contacten.

Recreatiewoning, vakantiehuis of bungalow kopen of verkopen? De makelaars van Wim hebben hier zeer veel ervaring mee en bovendien heeft ons kantoor goede contacten opgebouwd met verschillende vakantieparken in Drenthe en Groningen, zoals Het Land van Bartje (Ees), Landgoed Hunzebergen (Exloo) en Het Drouwenerzand (Drouwen). Onze professionals kennen de laatste ontwikkelingen in de markt van recreatiewoningen en kunnen u perfect informeren en adviseren. Hierbij zetten we de mogelijkheden én de valkuilen haarscherp voor u op een rij. Zo weet u zeker dat u straks optimaal geniet van uw recreatiewoning, óf de opbrengst daarvan.

Recreatiewoning kopen: een perfecte investering

Het kan heel prettig zijn om een recreatiewoning te bezitten die optimaal aansluit bij uw eigen vakantiewensen. U weet zeker dat de locatie naar wens is en u in uw vrije tijd beschikt over zaken die u belangrijk vindt. Wellicht is uw nieuwe vakantiehuis of bungalow de perfecte plek om af en toe te genieten van het buitenleven of in alle rust ‘thuis’ te werken. Daarnaast is de aankoop van een recreatiewoning als investering soms aantrekkelijker dan het onderbrengen van uw geld op een spaarrekening. Dit hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en geldt niet voor elke financiële situatie. Laat u vooraf altijd goed informeren.