Nieuwbouw

Nieuwbouwwoning kopen? Een groot avontuur! Maar… wat koopt u eigenlijk precies? Bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning heeft u een stukje inlevingsvermogen nodig én een vakkundige makelaar die u uitvoerig informeert over wat u kunt verwachten. Wim ontwikkelt!

Nieuwbouwwoning kopen: de voordelen

Het kopen van een nieuwbouwwoning in Drenthe of Groningen kan heel aantrekkelijk zijn en niet alleen vanwege de fantastische omgeving. In een nieuwbouwwoning is alles zo heerlijk nieuw! U bent er dus van verzekerd dat u niet tegen achterstallig onderhoud aanloopt. De eerste jaren zijn uw onderhoudskosten natuurlijk nihil. Ook zijn uw energiekosten laag, omdat elektriciteit, verwarming en isolatie ultramodern en kwalitatief hoogwaardig zijn. U kunt uw nieuwbouwwoning in veel gevallen van top tot teen naar wens inrichten en zo meteen het thuis van uw dromen creëren. Wist u dat voor een nieuwbouwwoning vaak interessante hypotheekvoorwaarden gelden? Bovendien betaalt u voor een nieuwbouwwoning geen taxatiekosten, makelaarskosten en overdrachtskosten.

Nadelen zijn er ook. Zo moet u bouwrente betalen en na de aankoop vaak nog lange tijd wachten op de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Alle voor- en nadelen op een rij? Vraag ons er gerust naar!

Nieuwbouwprojecten Drenthe en Groningen

Wim Stuursma Makelaardij verzorgt de verkoop van nieuwbouwwoningen van verschillende projectontwikkelaars, waarbij ons aanbod voortdurend wordt aangevuld met interessante nieuwe nieuwbouwwoningen. Welke prachtige nieuwbouwprojecten zijn er beschikbaar of aanstaande in Drenthe en Groningen? Team Wim vertelt u er graag alles over. U kunt van ons verwachten dat wij open en helder aangeven wat de voor- en nadelen van een nieuwbouwwoning zijn. Daarbij gaan wij altijd uit van uw persoonlijke situatie en woonwensen.

Nieuwbouwwoning kopen? Wim ontwikkelt.

Heeft u interesse in de aanschaf van een nieuwbouwwoning? Vraag gerust een gesprek aan. Uiteraard kunt u geheel gratis en vrijblijvend bij ons aan tafel aanschuiven voor een kop koffie of thee en een open gesprek. Wij zien u graag aan de Kruisstraat 2a in Borger!