Huren/verhuren

Een woning huren of verhuren in Borger en omstreken? Daar komt veel bij kijken. Welk aanbod is er, welke huurprijs is reëel, welke regels zijn er? Wim weet het! Wim (ver)huurt.

Huren of verhuren? Gewoon naar Wim!

Woning huren of verhuren? Zó geregeld met Wim! Onze makelaars kennen de regels en het meest recente huuraanbod, én beschikken over veel ervaring en een uitgebreid netwerk. Desgewenst begeleiden wij de bezichtigingen en verstrekken we de nodige informatie. Bij de eindinspectie checken we de eindstaat van de woning en de meterstanden voor u.

Verhuren: een betrouwbare huurder vinden.

De verhuurdersmarkt kan lastig zijn, omdat de wetgeving rondom het verhuren van een woning regelmatig wijzigt. Daarnaast wilt u een nette, betrouwbare huurder. Wim regelt dat voor u. Wim Stuursma Makelaardij begeleidt het verhuren van uw woning in vier overzichtelijke stappen.

1. Huurprijs en presentatie

Team Wim kent de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt en weet welke huurprijs haalbaar is. Wij zijn NVM-makelaar: uw woning krijgt een prominente plaats op Funda en u mag rekenen op veel publiciteit en een groot bereik.

2. Bezichtiging en screening

De makelaars van Team Wim benaderen woningzoekenden met woonwensen die aansluiten op de te verhuren woning, regelen de bezichtigingen en brengen verslag aan u uit. Wil men de woning huren? Wij checken voor u onder meer de identiteit en kredietwaardigheid van de potentiële huurder.

3. Rapport en huurovereenkomst

Team Wim stelt een rapport over de huidige staat van de woning, een lijst met over te nemen zaken en de huurovereenkomst voor u op.

4. Oplevering

Wij begeleiden het tekenen van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Tevens informeren wij uw huurder over diens rechten en plichten.

Woning tijdelijk verhuren. Mag dat zomaar?

Heeft u al een nieuw huis aangekocht, maar blijkt het verkopen van uw huidige woning lastig te zijn? Het tijdelijk verhuren van uw leegstaande woning kan een goede optie zijn. U heeft hier wél een vergunning voor nodig. Wim adviseert u graag.

Woning huren of verhuren in Borger? Wim (ver)huurt.

Overweegt u een woning te huren of verhuren in Borger en omstreken? Wij beantwoorden graag al uw vragen!