Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U wilt een woning verhuren in Borger en omstreken, maar daar komt veel bij kijken. Welke huurprijs kunt u vragen? Hoe kunt u potentiële huurders bereiken en uw woning snel verhuren? Welke eisen kunt u stellen aan de huurder? Wim adviseert!

Stappenplan: uw woning verhuren

De verhuurdersmarkt kan een lastige markt zijn, omdat de wetgeving omtrent het verhuren van een woning regelmatig wijzigt. Daarnaast stelt u bepaalde eisen aan een huurder. U wilt beslist geen ‘gedoe’… Wim regelt het voor u! Wim Stuursma Makelaardij begeleidt het verhuren van uw woning in vier overzichtelijke stappen:

1. Huurprijs en presentatie
Wim kent de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt en weet als geen ander welke huurprijs maximaal haalbaar is. Wim is NVM-makelaar: uw woning krijgt een prominente plaats op Funda. Ons kantoor beschikt over een groot netwerk, waardoor u mag rekenen op veel publiciteit en een groot bereik van potentiële huurders.

2. Bezichtiging en screening

Wim benadert woningzoekenden met woonwensen die aansluiten op de te verhuren woning, regelt de bezichtigingen en brengt verslag aan u uit. Wordt uw woning geaccepteerd door de woningzoekende? Wim voert voor u een screening uit waarbij onder meer de identiteit en kredietwaardigheid van uw potentiële huurder worden gecheckt. Wel zo prettig!

3. Rapport en huurovereenkomst

Besluit u uw woning aan deze gegadigde te verhuren, dan verzorgt Wim een rapport over de huidige staat van de woning en stelt hij desgewenst een lijst met over te nemen zaken voor u op. Vervolgens wordt de huurovereenkomst opgemaakt.

4. Oplevering

Wim begeleidt het tekenen van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Tevens informeert hij uw huurder over diens rechten en plichten.

Woning tijdelijk verhuren

Staat uw woning gedurende een langere periode leeg? Heeft u reeds een nieuw huis aangekocht, maar blijkt het verkopen van uw huidige woning lastig te zijn? De Leegstandswet maakt het tijdelijk verhuren van uw leegstaande woning mogelijk. Dit kan voor u een interessante en rendabele optie zijn. Hiervoor heeft u wel een vergunning van de gemeente nodig. Wim adviseert u hierin graag.

Woning verhuren in Borger? Loop eens binnen!

Overweegt u een woning te verhuren? Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen bij ons servicekantoor in Borger. Wim en zijn team beantwoorden graag al uw vragen!

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame