Aankoopmakelaar

Huis, recreatiewoning of bedrijfspand kopen?  Met Wim als uw aankoopmakelaar loopt u geen risico’s bij het kopen van een huis. Wim koopt aan!

Huis kopen? Gewoon naar Wim.

Het kopen van een woning is een grote stap met een enorme impact op uw leven. Wist u dat de verkopend makelaar alléén de belangen van de verkoper behartigt? Met ondersteuning van het team van Wim staat u als koper niet alleen! Wim is onafhankelijk, denkt vanuit úw standpunt en beantwoordt al uw vragen. ‘Is dit een dragende muur?’ ‘Wat wordt hierachter gebouwd?’ ‘Is die vraagprijs niet veel te hoog?’ Wim weet het. Onze makelaars kunnen u deels begeleiden, bijvoorbeeld bij de bezichtiging, maar u ook volledig bijstaan tot en met het tekenen van de koopovereenkomst, de eindinspectie en de overdracht van uw huis, recreatiewoning of bedrijfspand.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Huis kopen zonder aankoopbegeleiding? Dat kan, maar niet zonder risico’s. Zonder aankoopmakelaar betaalt u vaak meer dan een woning op dit moment waard is. Wellicht zijn er verborgen gebreken of kost de renovatie veel meer dan u kunt overzien. Hoe verhouden huis en vraagprijs zich tot het overige aanbod in de regio? Wat zijn de voorwaarden die aan de koop verbonden zijn? De makelaars van Wim geven u overzicht en rust.

Aankoopmakelaar: Wim betaalt zichzelf terug.

Sommige specialisten betalen zichzelf terug, zoals de makelaars van Team Wim. Onze vakkundige aankoopbegeleiding en ervaring met scherp onderhandelen besparen u tijd, geld én moeite. U wordt daarnaast behoed voor mogelijke valkuilen. Een geruststellend idee.

Huis kopen? Wim koopt aan.

Met Team Wim als uw persoonlijke aankoopmakelaar profiteert u niet alleen van heel veel ervaring en kennis, maar ook van ons uitgebreide netwerk. Taxatie of bouwtechnische keuring nodig? Wilt u graag een betrouwbaar hypotheekadvies? Wellicht heeft u interesse in nieuwbouw? Wij adviseren u graag, in welke fase van uw zoektocht u zich ook bevindt. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan. Wij staan voor u klaar!