Wim Stuursma Makelaardij is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor met twee gecertificeerde NVM-makelaars, een volledige eigen binnendienst, een servicekantoor in Borger en een presentatievitrine in Stadskanaal.

Wim? Dat zijn wij!

Wim Stuursma is eigenaar van Wim Stuursma Makelaardij. Maar Wim kan het natuurlijk niet alleen. De resultaten en service die dit makelaarskantoor u biedt zijn een echte teamprestatie. Wim stelt zijn team dan ook graag aan u voor!

Wim Stuursma

“Een makelaar is als een wegwijzer op een belangrijk kruispunt in je leven; een goede makelaar helpt u de juiste keuze te maken en wijst u de weg.”

Wim is een actieve NVM-makelaar en taxateur, die het belangrijk vindt dat zijn klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Daarom is Wim duidelijk, heeft hij een heldere blik, en passie voor het makelaarsvak en zal hij al zijn kennis en vaardigheden aanwenden om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Wim Werkt!
In februari 1996 gaat Wims loopbaan van start in Borger als stagiair bij het kantoor dat hij uiteindelijk zal gaan leiden: Dijk en de Vroom, dat later verandert in Dijk, Stuursma en de Vroom.  Vanaf april 1996  werkt Wim ruim 5 jaar in Winschoten om vervolgens in 2002 het kantoor over te nemen in Borger en onder zijn leiding groeit dit uit tot het succesvolle en gerenommeerde makelaarskantoor Wim Stuursma Makelaardij. Inmiddels heeft Wim ruim 18 jaar ervaring in het vak, waarvan 16 jaar als NVM-lid.

Wim houdt zich actief bezig met het in de verkoop nemen, taxeren en bezichtigen van woningen alsmede bedrijfsonroerendgoed. En als Wim niet werkt, dan trek hij nog zeker wekelijks trouw zijn baantjes in het plaatselijke zwembad.

 

Mark van Klinken

“Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Een goede makelaar is transparant en betrouwbaar.”


Mark houdt van een directe aanpak en bereidt zich altijd perfect voor op zijn taken binnen de makelaardij. Structuur, duidelijkheid en een no-nonsense mentaliteit kenmerken deze enthousiaste makelaar en taxateur.

Mark woont precies op de grens tussen Drenthe en Groningen en kan bouwen op een ruime ervaring in de woningbranche. Hij was reeds jarenlang actief binnen diverse makelaarskantoren in de regio, voordat hij begin 2011 het kantoor van Wim Stuursma Makelaardij binnenstapte.

Mark is de tweede volledig gecertificeerde NVM-makelaar en taxateur die ons kantoor rijk is. Inmiddels heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt binnen het team van Wim Stuursma Makelaardij. In zijn vrije tijd houdt Mark zich graag bezig met voetbal, hardlopen en mountainbiken. Als Mark niet aan het sporten is, dan luistert hij  naar muziek en kijkt hij graag naar een goede film.

 

Annelies

“Ik haal mijn voldoening uit de hoge mate van klanttevredenheid. Wij zijn er trots op net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Je merkt dat dit gewaardeerd wordt en leidt tot betere resultaten.”

Annelies is geboren en getogen in Borger en omstreken en woont daar nog steeds met veel plezier. Voor veel van onze klanten is zij een vertrouwd gezicht. Haar doel: zorgen voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding, door een uitstekende service te bieden. Pas als de klant  tevreden is, is Annelies dat ook.

Na de mbo-opleiding Marketing en Communicatie te hebben gevolgd rondt Annelies medio 2013 de hbo-opleiding Bedrijfskunde (MER) af. Vanaf 2008 loopt zij stage bij Wim Stuursma Makelaardij. In de jaren die volgen groeit zij uit van vakantiekracht tot vaste kracht en aanspreekpunt bij Wim Stuursma Makelaardij.

Annelies is medewerker binnendienst en verricht in die functie alle mogelijke  binnendienstwerkzaamheden, terwijl zij tevens zorgt voor ondersteuning van de beide makelaars. Naast haar werk heeft Annelies een actief sociaal leven. Zij houdt zich onder meer bezig met sporten en vrijwilligerswerk voor de KWF Kankerbestrijding.

© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame