Direct contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Snel en succesvol uw huis verkopen? Wim doet het voor u! Wim en zijn team realiseren gegarandeerd het best mogelijke verkoopresultaat voor uw woning in de gemeente Borger-Odoorn, Aa en Hunze, Stadskanaal, Midden-Drenthe of Coevorden.

Uw huis verkopen in 9 slimme stappen? Wim verkoopt!

1. Opname & waardebepaling
Wim brengt de inhoud, conditie en ligging van uw te verkopen huis in kaart. Wat is uw woning waard? Wim biedt u graag een gratis waardebepaling aan, zodat u weet waar u aan toe bent.

2. Vaststellen vraagprijs
Wat is de beoogde doelgroep en hoe snel wilt u uw huis verkopen? Samen met de waardebepaling bepalen deze factoren de juiste vraagprijs. Wim stelt deze, uiteraard in nauw overleg met u, vast.

3. Fotoreportage & brochure
Wim verzorgt een uitgebreide fotoreportage met professionele apparatuur voor u. Uw woning wordt optimaal gepresenteerd aan potentiĆ«le kopers, zowel online als in de brochure voor geĆÆnteresseerden.

4. Aanmelden van uw woning
Wim meldt uw woning aan op internet. Alle collega NVM-makelaars worden erop geattendeerd dat u uw huis wilt verkopen. Uw woning krijgt een prominente plek op Funda en wordt gepromoot via onze vitrines, onze website en de diverse (social) media kanalen.

5. Bezichtigingen
Wim plant en begeleidt de bezichtigingen van uw woning.

6. Onderhandelingen
Wim is zeer ervaren en messcherp in het onderhandelen. Namens en in nauw overleg met u realiseert hij de maximale koopsom voor u.

7. Opstellen & tekenen koopakte
Wim stelt een juridisch correcte koopakte voor u op, bespreekt deze met u en de koper en begeleidt het ondertekenen van de akte.

8. Akte van levering
Op basis van de getekende koopakte stelt de notaris de akte van levering op. Wim controleert deze voor u.

9. Het passeren
Wim plant en begeleidt de eindinspectie van uw woning voor de overdracht en zorgt tevens voor het vaststellen van de meterstanden. Ten slotte staat Wim u bij tijdens het passeren van de akte bij de notaris.
© 2014 Wim Stuursma Makelaardij | Realisatie: D-Solution internet & reclame