te huurBORGER
Aan de Strengen 2

€ 1.500,-


Borger - Aan de Strengen 2

HUURPRIJS: € 1.500,- per maand (exclusief BTW en gebruikerslasten)


Op bedrijventerrein "Aan de Strengen" in Borger gelegen vrijstaande loods (opgedeeld in 2 units van 9.80 x 19.70) met ruim verhard buitenterrein van 2.332m². 

De loodsen zijn voorzien van overheaddeur, meterkast en krachtstroom.


Het bedrijventerrein is gelegen nabij de af- en oprit van de N34, N374 en N857, hierdoor is er een uitstekende bereikbaarheid uit alle windrichtingen. 


Goed om te weten:

- Bouwjaar 1997; 

- Eén unit is voorzien van bestrating, de andere van betonplaten;

- Verhuurder is bereid een toiletruimte te realiseren;

- Vergunning: lichte industriefunctie.


Omgevingsinformatie:  

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.   

Winkelvoorzieningen:    

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.  

Sportieve ontspanning:   

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.  

Cultuur en uitgaan:   

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.  

Assen, Groningen en Emmen:  

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.