koopMUSSELKANAAL
Schoolstraat 60

€ 350.000,- k.k.


Musselkanaal – Schoolstraat 60

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.Gelegen aan doorgaande weg en vaar- en viswater wordt deze combinatie van bedrijvigheid en wonen aangeboden. Het geheel staat op een ruime kavel van ca. 1.194m² eigen grond. Het bedrijfsgedeelte is laatstelijk in gebruik geweest als autogarage met wasplaats en voorheen als timmerfabriek.Het bedrijfsgedeelte bestaat uit:

- loods/werkplaats van ca. 171.8m² (lengte 21.5m x breedte 7.9m) inclusief een kantine/kantoor van ca. 11.8m². Opgetrokken uit metselwerk, betonvloer en plat dak met bitumen;

- (voormalige) wasplaats van ca. 73m² voorzien van 2x een elektrische overheaddeur (hoogte is 2.95m). Opgetrokken uit metselwerk, betonnen vloer en dak deels plat met bitumen en deels golfplaten;

- schuur van ca. 51.4m². Opgetrokken uit damwandplaten en voorzien van overheaddeur.

- royaal verhard buitenterrein.In het bestemmingsplan heeft de locatie als bestemming: "enkelbestemming bedrijf/enkelbestemming bedrijf-bouwen". Meer informatie hieromtrent treft u via de website van ruimtelijkeplannen.nl.Het woongedeelte bestaat uit een vrijstaand woonhuis met zonneterras en tuinhuisje/blokhut en maakt een verzorgde indruk.De indeling is als volgt:

Begane grond: entree/hal (ingericht als kantoor), woonkamer (ca. 32.1m²) met prachtig zicht over het kanaal, keuken (ca. 11.6m²) v.v. inbouwkeuken in hoekopstelling, achterhal, toilet, badkamer (ca. 5.4m²) v.v. ligbad, wastafelmeubel en douchecabine, slaapkamer (ca. 11.5m²) met vaste kast, tussenhal met trapopgang.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 12m², 8.6m² en 5.9m²).Overige informatie:

- Bouwjaar origineel ca. 1920 (conform Bagviewer Kadaster);

- Ca. 1998 is de woning grondig gerenoveerd/verbouwd (o.a. nieuwe muren, nieuw dak, kunststof kozijnen);

- Voorzien van dak- en gevelisolatie;

- Verwarmd middels CV (Intergas HR Kompakt, bouwjaar ca. 2019, eigendom);

- De keuken is voorzien van: inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, vriezer en vaatwasser;

- Achter de woning bevindt zich nog een houten tuinhuis (ca. 12.5m²).Het circa 7.000 inwoners tellende dorp Musselkanaal beschikt over een uitgebreid winkelbestand, een levendig verenigingsleven en andere voorzieningen als scholen, een openluchtzwembad (“de Horsten”) en een sporthal. Het dorp is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer alsmede via uitvalswegen als de N366 en N374 waardoor plaatsen als Stadskanaal, Emmen en Groningen makkelijk zijn aan te rijden.