koopSTADSKANAAL
Tussenkamp 39

€ 186.000,- k.k.


Stadskanaal – Tussenkamp 39

vraagprijs € 186.000,- k.k.Op zoek naar een keurig onderhouden eengezinswoning vlakbij het Pagebos, supermarkt en basisschool in een rustige woonomgeving?Kom kijken en overtuig u van de ruimte en het wooncomfort die deze woning met speelse indeling u te bieden heeft.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op dinsdag 14 november a.s. van 14.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.In rustige woonomgeving gelegen, een zorgvuldig gebruikte eengezinswoning met aangebouwde bijkeuken en houten schuur. De tuin is op het noordwesten gelegen - biedt altijd een zon- en schaduwplek - en is bereikbaar via een mandelige gang. De woning is op de begane grond speels ingedeeld en heeft veel daglichttoetreding. De woning is na-geïsoleerd (spouwmuren en vloer) en biedt daardoor een fijn woonklimaat. Het geheel is gelegen op een kavel van 183m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: Hal (ca. 7m²) met vaste kast en trapopgang, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 38m²) met eiken houten vloerdelen, open keuken voorzien van inbouwkeuken met apparatuur (o.a. voorzien van koeler, elektrische oven, gaskookplaat en afzuigkap), bijkeuken (ca. 7,9m²) met witgoedaansluitingen.

Verdieping: overloop (ca. 4,2m²), slaapkamer (ca. 11,1m²), slaapkamer (ca. 10,4m²), slaapkamer (ca. 13,8m²), badkamer (ca. 5,5m²) met dubbele wastafel, douchescherm en 2e toilet (wandcloset).

2e verdieping: overloop, berging (ca. 4,3m²), berging met cv-ketel en slaapkamer (ca. 11,8m²).Handig om te weten:

- dichtbij school, winkel en bos;

- rustige woonomgeving waar het prettig wonen is;

- cv verwarmd middels radiatoren (Nefit Topline HR combiketel bouwjaar 2008);

- de woning is na-geïsoleerd (vloer en spouw door Pluimers), de slaapkamer op de 2de verdieping is voorzien van

plafondisolatie;

- houten schuur (ca. 3,51m breed en 2,43m lang = 8,5m²);Omgevingsinfo:

De woning is gelegen op korte afstand van het Pagedal. Het Pagedal biedt vele mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning voor zowel individuele sporters als groepssporters. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Stadskanaal kent een leuk centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. De uitgebreide winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de woning en ook een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs wordt aangeboden. Stadskanaal kent prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.