verkochtVALTHERMOND
Zuiderdiep 362

€ 325.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 362

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.Wilt u royaal wonen met veel privacy in een ruime, vrijstaande en levensloopbestendige woning met aangebouwde EN een vrijstaande garage op een fraai perceel van maar liefst 1.725 m²?Aan het Zuiderdiep in het Drentse Valthermond staat deze, in 1989 royaal gebouwde, vrijstaande woning met aangebouwde garage, vrijstaande houten garage en diverse bijgebouwen. Doordat zich op de begane grond een slaapkamer en een badkamer bevinden is het geheel uitermate geschikt voor levensloopbestendig wonen. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het geheel is gelegen op een kavel van 1.725 m² eigen grond en biedt veel privacy. In de diepe tuin is er altijd zowel zon als schaduw te vinden, waardoor het hier zomers heerlijk vertoeven is.Indeling:

Begane grond: hal/entree met trapopgang en meterkast, ruime woonkamer (ca. 34,2 m²), keuken (ca. 10,7 m²) voorzien van eenvoudig keukenblok, bijkeuken (ca. 5,6 m²), vanuit de bijkeuken toegang tot de aangebouwde garage/schuur (ca. 24,6 m²) met vliering, achterentree en witgoedaansluiting. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de slaapkamer (ca. 11,8 m²), badkamer (ca. 3,2 m²) v.v. bad met douche en wastafel, toilet met fonteintje.

1e Verdieping: overloop met 2 slaapkamers (ca. 15,2 m² en 18 m²), badkamer (ca. 3,6 m²) met toilet, douche, wastafel en bergruimte.Naast de woning treft u een garage/schuur (6m x 4m) voor de opslag van uw auto, fiets of te gebruiken als hobbyruimte.Goed om te weten:

- Bouwjaar: 1989 (conform Bagviewer Kadaster);

- Voorzien van dak-, gevel en vloerisolatie;

- Verwarmd middels CV;

- Ruime woning met thans 3 slaapkamers, waarvan de slaapkamers op de verdieping door hun grootte desgewenst

gesplitst kunnen worden, waardoor er op de verdieping 4 slaapkamers ontstaan;

- Gelegen op een kavel van maar liefst 1.725 m² waar ruimte is voor het hebben van diverse hobby's;

- Op het perceel treft u diverse bijgebouwen waaronder een houten garage en een houten schuurtje;

- De woning is thans niet bewoond en op korte termijn te aanvaarden!

- De huidige eigenaar heeft de woning zelf niet bewoond. Hierdoor zijn er van deze woning geen lijst van zaken dan wel vragenlijst voor de verkoop van een woning beschikbaar. De woning zal worden verkocht in de huidige staat onder de conditie "as is where is".Omgevingsinformatie:

Valthermond, gelegen in de gemeente Borger-Odoorn, wordt omringd door schitterende zand- en veengebieden.

Op ca. 10 km afstand vindt u de karakteristieke Drentse heide. Het dorp zelf biedt alle essentiële voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, sportgelegenheden en een medisch centrum. Voor een breder aanbod aan voorzieningen en goede openbaarvervoersverbindingen kunt u terecht in Musselkanaal (centrum op 1,8 km afstand) en Stadskanaal (op ca. 5 km afstand).