koopEESERVEEN
Kanaalstraat 1

€ 399.500,- k.k.


Eeserveen – Kanaalstraat 1

Vraagprijs: € 399.500,- k.k.Slaap- en badkamer beneden!Deze vrijstaande woning is gelegen aan het kanaal Buinen-Schoonoord, temidden van het schilderachtige dorp Eeserveen, en strekt zich uit over een perceel van 2.042 m² eigen grond. Hier kunt u volledig genieten van een gevoel van vrijheid, vrede en afzondering. Hoewel u hier in alle rust woont, bent u niet geïsoleerd, aangezien de essentiële voorzieningen van Borger en Schoonoord slechts op enkele kilometers afstand liggen.Indien u verlangt naar een buitengewoon prachtige woonomgeving waar u kunt opgaan in het buitenleven, is dit een kans die u beslist niet mag laten liggen.Indeling

Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, bijkeuken (ca. 5.8 m²) met entree en v.v. witgoedaansluitingen, badkamer (ca. 7.2 m²) met douchecabine, ligbad, wastafel en toilet, woonkamer (ca. 28.5 m²), kantoor (ca. 4.2 m²), opkamer (ca. 4 m²), woonkeuken (ca. 25.9 m²), met tuindeur, slaapkamer (ca. 12.6 m²).1e verdieping: overloop met douchecabine en wastafelmeubel en voorts 2 slaapkamers (ca. resp. ca. 12.8 m² en 11 m²).Extra informatie:

- origineel bouwjaar ca. 1927 (conform BagViewer Kadaster)

- voorzien van dakisolatie en deels van muur- en vloerisolatie;

- verwarmd middels Nefit Proline, bouwjaar ca. 2012, eigendom;

- de keuken beschikt over een keramische kookplaat, afzuiging en oven;

- op het erf staat nog een houten vrijstaande houten schuur is ca. 30.4 m²;

- snelle aanvaarding is bespreekbaarOmgevingsinformatie:

Eeserveen is een klein dorp aangrenzend aan Eesergroen, met beide ca. 150 inwoners. De omgeving is te typeren als een mooie, vrije landelijke omgeving met geweldige vergezichten over de landerijen. Dit biedt vele mogelijkheden om te wandelen of te fietsen maar ook om per paard heerlijke tochten te maken. Voor de dagelijkse voorzieningen zijn Borger en Schoonoord gelegen op een paar autominuten, u vindt hier onder meer diverse supermarkten en diverse andere winkels. Voor schoolgaande kinderen is de Daltonschool van Ees zeer dichtbij; het voortgezet onderwijs is onder andere te vinden in Borger. Grotere plaatsen als Emmen en Assen zijn in ca. 20 autominuten te bereiken.