verkocht1E EXLOERMOND
1e Exloermond 90 A

€ 425.000,- k.k.


1e Exloërmond - 1e Exloërmond 90 A

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.Wilt u landelijk wonen met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht over de landerijen? Kom dan langs en laat u overtuigen wat deze goed onderhouden woning u te bieden heeft!Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u fraai uitzicht en contact met de landelijke locatie. Deze woning is goed onderhouden, goed geïsoleerd, grotendeels onderhoudsvrij door de toepassing van kunststof windveren en goten en energiezuinig door de aanwezigheid van 11 zonnepanelen. De woning is aan de achterzijde vergroot door de aanbouw van een fraaie tuinkamer en beschikt daarnaast over een slaap-/ werkkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook de bovenverdieping zal u niet teleurstellen, de 3 ruime slaapkamers zijn allen voorzien van de fraaie landelijke vergezichten.De woning staat op een ruim perceel van 1.544m² welke speels is ingedeeld. Aangrenzend aan de tuinkamer treft u het verhoogde terras welke u heerlijk beschut laat genieten van de achtergelegen tuin. Via een groene doorloop komt u op het achterste gedeelte van het perceel. Deze ruimte kan naar eigen wens worden ingedeeld, een speelveldje voor de kinderen of ruimte voor uw dieren? Mocht u toch liever uw handen uit de mouwen steken dan kunt u uw geluk op in de moestuin. Als tuinliefhebber wordt u in deze tuin, door de aanwezigheid van o.a. de grondwaterpomp en tuinkas, op uw wenken bediend. Ontspannen doet u in dit gedeelte van de tuin ook zeker vanaf de aanwezige terrassen of vanuit het houten tuinhuis.Onderverdieping: kelder (8,7m²) met stahoogte van 1,92m.

Begane grond: entree/hal, slaap-/ werkkamer (ca. 11,7m²), woonkamer (ca. 34,3m²) met gaskachel, doorgang naar de keuken welke voorzien is van een fraaie keukenopstelling met werkeiland en diverse inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser), bijkeuken (ca. 5,3m²) met witgoedaansluiting, badkamer (ca. 5,2m²) v.v. ruime inloopdouche en fraai wastafelmeubel, multifunctionele (tuin) kamer (ca. 27,8m²) met kunststof pui naar het terras en gezellige bar-opsteling. Tevens geeft deze kamer toegang tot de aangebouwde garage (ca. 25m²) met zolderruimte (bereikbaar middels vlizotrap) met dakvensters.

1e Verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers (ca. resp. 10,9m², 11m² en 26,8m²), badkamer v.v. wastafel en toilet.Goed om te weten:

- Bouwjaar 1986, door de jaren heen vergroot middels de aanbouw van een tuinkamer en op diverse punten

gemoderniseerd;

- De woning is v.v. dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede dubbele beglazing;

- De goten, windveren en een deel van de kozijnen zijn onderhoudsarm door de toepassing van kunststof;

- Verwarmd middels CV Nefit, bouwjaar 2017;

- Levensloopbestendig wonen door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond;

- Het rechterdakvlak is v.v. van 11 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 4400kwh per jaar;

- De inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser zijn recent vernieuwd;

- Aan de rechterkant van de woning treft u een extra hoge carport (ca 24m² 6 x 4m) voor uw camper of caravan.Omgevingsinformatie:

Eerste Exloërmond is een klein dorp in de gemeente Borger-Odoorn met circa 365 inwoners welke zich laat kenmerken door haar lintbebouwing en landelijke vergezichten. Het dorp ligt nabij plaatsen als Musselkanaal (4 km), Stadskanaal, Exloo en Borger voor de dagelijkse benodigdheden. In Exloo, 7 km, vindt u een zwembad en bos. De grotere winkelcentra vindt u in Emmen, Assen en Groningen.