ingetrokkenMUSSEL
Musselweg 108

€ 225.000,- k.k.


Mussel – Musselweg 108

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Vanuit uw woonkamer lekker turen over de landerijen? Dat is mogelijk bij deze vrijstaande jaren '30 woning met royale schuurruimte! De woning welke is voorzien van kunststof dakgoten en windveren is gelegen in de lintbebouwing buiten de dorpskern van Mussel.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang; toilet (wandcloset) met fonteintje; woonkamer (ca. 30m²); toegang tot kelder; woonkeuken (ca. 13.6m²) met inbouwkeuken in hoekopstelling v.v. diverse apparatuur; achterhal-/entree met separate wasruimte v.v. witgoedaansluitingen.

Verdieping: overloop; slaapkamer (ca. 10.9m²); badkamer v.v. dakkapel, ruime inloopdouche, toilet en wastafelmeubel; slaapkamer (ca. 5.6m²) met dakkapel en doorgang naar een afgetimmerde zolderruimte (ca. 8.2m²) boven de aanbouw welke eventueel kan dienen als 3e slaap-/logeerkamer.Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: ca. 1935 (conform Bagviewer Kadaster);

- Dakisolatie: het dak is door een voorganger na-geïsoleerd;

- Kozijnen zijn deels hout en deels kunststof;

- Beglazing: de woning is grotendeels v.v. isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas, bouwjaar ca. 2019, eigendom);

- De keuken is v.v. combimagnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap;

- De achterste schuur is groot ca. 30.2m², voorzien van een vlizotrap en is medio 2021/2022 gerealiseerd;

- De houten schuur is ca. 42.9m² groot;

- In de tuin is grondwaterbron aanwezig.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in het buitengebied van Mussel waar vergezichten en bosstroken elkaar afwisselen. Mussel beschikt over basisonderwijs, voetbalvereniging, buurtsupermarkt en een horecagelegenheid is op ca. 4 km gelegen. Voor nog meer voorzieningen is Stadskanaal op ca. 8 km gelegen waar u naast een uitgebreid winkelcentrum een ziekenhuis, theater en bioscoop kunt vinden. Verder zijn hier scholen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs te volgen.