verkochtBORGER
Westdorperstraat 8

€ 450.000,- k.k.


Borger, Westdorperstraat 8

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.Slapen en baden op de begane grond!Op fraaie locatie, aan de rand van Borger gelegen vrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen garage. Het geheel staat op een perceel van ca. 1.460 m² eigen grond met alle voorzieningen van het dorp op korte afstand.Aan de overzijde van de straat treft u het kanaal Buinen-Schoonoord met in het verlengde een prachtig recent aangelegd natuurgebied.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, woonkeuken (ca. 9.6 m²) met eenvoudige keukeninrichting, toegang tot kelder, woonkamer (ca. 24.5 m²) met schouw v.v. elektrische haard, vanuit voornoemde keuken naar de achterhal met toilet, badkamer (ca. 1.9 m²) met douchehoek en wastafel, slaapkamer (ca. 16.9 m²) met schuifwandkast, bijkeuken (ca. 8.4 m²), binnendoor naar aangebouwde garage (ca. 24.1 m²).

1e verdieping: overloop v.v. vaste kasten, 4 slaapkamers (resp. ca. 5.6 m², 6.4 m², 7.8 m² en 12.3 m²).Overige informatie:

- Origineel bouwjaar ca. 1938 (conform Bagviewer Kadaster), in 2004 is de aanbouw (garage en bijkeuken) gerealiseerd;

- In 2005 is het dak voorzien van nieuwe dakpannen en panlatten;

- Voorzien van gevelisolatie;

- Nagenoeg geheel v.v. houten kozijnen met isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit Proline, eigendom, bouwjaar vermoedelijk 2011);

- De kelder is groot ca. 8.2 m2 met een hoogte van 1.7 m;

- De aangebouwde garage beschikt over een elektrische sectionaldeur en is in spouw uitgevoerd;

- In de tuin bevindt zich voorts nog een schuur met aangebouwde kippenren;

- Aktepassering dient plaats te vinden bij plaatselijk notariaat (Veldkamp & Prins).Omgevingsinformatie

Borger (ca. 4.700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod aan winkels op loop- en fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, meerdere huisartspraktijken en een apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, drogisterijen, kappers, een schoenenzaak en een slijterij, maar ook landelijke ketens als de AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema, Kruidvat en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren) en speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden en is de regio zeer geliefd bij (race)fietsers en mountainbikers.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand in het ‘Hunebedcentrum’, de bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16 km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima te bereiken met snelle busverbindingen (Q-liner), of binnen 30 autominuten.