koopBUINEN
Hoofdstraat 63

€ 499.500,- k.k.


Buinen - Hoofdstraat 63

vraagprijs € 499.500,- k.k.Wilt u graag ruim wonen in een geheel gemoderniseerde vrijstaande woning in een gezellige Hondsrugdorp en komt een royale garage/berging (ca. 48 m²) met zolder u goed van pas?

De woning is royaal van opzet doordat het object voor 2006 gebruikt werd als woon-winkelpand. In 2006 is het object geheel omgebouwd naar een sfeervol, comfortabel en modern woonhuis.

De inrit is ruim en in de tuin kunt u heerlijk genieten van een zon- en schaduwplek en verlengd het overdekte terras uw tuinseizoen. Het geheel is gelegen op een kavel van 650 m² eigen grond.Benieuwd geworden of dit uw nieuwe thuis kan worden? Meldt u aan voor de start van de verkoop en overtuig u zelf van de ruimte die dit geheel u te bieden heeft.Indeling:

Onder verdieping:

kelder (ca. 8,8 m², hoogte 1,68 meter);

Begane grond:

hal (ca. 15,7 m²) met tegelvloer, toilet met wandcloset en fonteintje (ca. 2,9 m²), woonkamer (ca. 61,6 m²) met veel daglicht toetreding, tuingerichte woonkeuken (ca. 30 m²) voorzien van apparatuur (o.a. schuifpui, inductiekookplaat, elektrische oven en vaatwasser), bijkeuken (ca. 8 m²) met tegelvloer en 2de keukenopstelling en vaste kastenwand, 2de bijkeuken tevens achter entree (ca. 5,4 m²), slaapkamer (ca. 14,6 m²) momenteel in gebruik als gamekamer.

Verdieping:

overloop (ca. 22,5 m²) met vaste kasten, en 2 separate kasten (tezamen ca. 5 m²), wasruimte (ca. 3 m²) voorzien van witgoedaansluitingen, slaapkamer (ca. 16,5 m²), luxe zeer royale badkamer (ca. 17 m²) met dubbel wastafelmeubel, wandcloset, royaal bad en dubbele douche met stortdouche, slaapkamer (ca. 12,5 m²) met dakkapel en ouderslaapkamer (ca. 20,5 m²).Handig om te weten:

- cv verwarmd (Intergas HRE bouwjaar 2019 combiketel gekoppeld aan een 120 liter boiler);

- deels voorzien van vloerisolatie en deels voorzien van dakisolatie;

- voorzien van gevelisolatie;

- voorzien van isolatieglas (uitgezonderd de voor- en achterdeur);

- de woning is in 2006 omgebouwd van woon-winkelpand naar woonpand o.a. is het dak toen gerenoveerd, is de

voorgevel vernieuwd evenals de badkamer;

- de garage is royaal (lengte 7,36 meter (binnen-maats) en breed 6,63 meter) en voorzien van een royale zolder (ca.

25 m²) en daardoor uitermate geschikt voor het uitoefenen van ruimte vergende hobby, verder is de garage van

een elektrische bedienbare deur;

- er zijn 2 terrasoverkappingen waarvan één aan de garage is gebouwd en is achter in de tuin gesitueerd.Omgevingsinformatie:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Borger ligt op ca. 3 km, dit dorp beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels. Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Er is een hunebedcentrum, een bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 13 km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken.