koopBORGER
Raatakker 36

€ 469.500,- k.k.


Borger - Raatakker 36

Vraagprijs: € 469.500,- k.k.Hagelnieuwe woning!Gelegen in de gewilde en jonge nieuwbouwwijk "Daalkampen" van Borger staat deze aan achterzijde vergrootte

en nieuwgebouwde 2 onder 1 kap woning met aangebouwde en goed geïsoleerde berging/bijkeuken. Het geheel staat op een perceel van ca. 336 m² eigen grond.De woning is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen, is geheel geïsoleerd, gasloos en voorzien van aardwarmtepomp en zonnepanelen waardoor u zorgeloos kunt Drenthenieren in het gezellige Borger!Indeling: entree/hal met meterkast, toilet, en trapopgang, royale woonkamer met open keuken (ca. 52.4 m²) v.v. kunststof schuifpui, binnendoor naar de aangebouwde berging/bijkeuken (ca. 18 m²).

1e verdieping: overloop, badkamer (ca. 5.7 m²) v.v. douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator, 3 slaapkamers (resp. ca. 19.4 m², 10.7 m² en 8.6 m²).

2e verdieping: middels vaste trap bereikbare zolder (ca. 25.6 m²) alwaar zich de opstelplaats van de wasmachine resp. de warmtepomp bevindt. Op de zolder kunnen nog extra slaapkamers gerealiseerd worden.Initiële koper heeft reeds een keuken gekocht (zie afbeelding in de presentatie) welke na oplevering van de woning zal worden geplaatst. De keuken heeft een fraaie moderne uitstraling met kookeiland en beschikt over de volgende (Siemens) inbouwapparatuur: inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem met plasmafilter, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en Quooker.Ook zal de woning aan u worden aangebracht met een moderne ingerichte badkamer welke ook in de presentatie virtueel is weergegeven.Als koper kunt u uw eigen "touch" aan de woning aanbrengen middels bv. de wand (behangklaar)- en vloerafwerking en de inrichting van de tuin.Overige informatie:

- De woning zal in de loop van 2023 worden opgeleverd;

- Optimaal geïsoleerd ( dak-, gevel- en vloerisolatie);

- Rondom v.v. kunststof kozijnen met HR++- beglazing en horren;

- Verwarming via warmtepomp-installatie welke werkt met bodemwarmte (water/water);

- Vloerverwarming en -koeling aanwezig op begane grond en 1e verdieping;

- Begane grond en 1e verdieping voorzien van zoneregeling per verdieping en vertrek voor optimaal comfort en

energiebesparing;

- Voor warm water is een boilervat aanwezig van 180 liter;

- De woning is v.v. 18 zonnepanelen, mechanisch ventilatiesysteem en waterontharder;

- De berging is groot ca. 18 m² (6m x 3m) en v.v. wand- en dakisolatie, vloerverwarming, warm water, loopdeur in voor- en achtergevel en doorgang naar de keuken;

- De woning is aangemeld op Funda met 4 slaapkamers, de 4e slaapkamer kan eenvoudig op de 2e verdieping worden gerealiseerd;

- Het energielabel wordt pas na voltooiing van de woning vastgesteld, naar verwachting zal de woning worden v.v. een A ++/A+++ energielabel.De woning is gesitueerd in de woonwijk Borger West. Deze wijk is gerealiseerd vanaf ca. 1995 met daarin veel aandacht voor groen. Voorts is het geheel ruim opgezet en nog volop in ontwikkeling. De wijk ligt direct bij uitvalswegen en is daardoor eenvoudig te bereiken. De zandpaden om heerlijke wandelingen te maken liggen om de hoek van de straat. Door de toepassing van een loop- en fietsbrug is er een directe verbinding met de dorpskern van Borger.Omgevingsinformatie: Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Uiteraard is ook een kapper op loopafstand gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.