koopGASSELTE
Houtvester Jansenweg 2 98

€ 149.000,- k.k.


Gasselte - Houtvester Jansenweg 2 - 98

Vraagprijs: € 149.000,- k.k.Wilt u recreëren op een heerlijk rustige en bosrijke locatie? Kom dan langs en laat u overtuigen wat deze sfeervolle recreatiewoning u te bieden heeft!Op vakantiepark "De Kremmer" ligt te midden van de Bossen van Gieten en Borger deze fraaie Vrijstaande recreatiewoning met vrijstaande houten berging. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1971 en later aan de achterzijde vergroot middels een praktische aanbouw. De woning is gelegen op een kavel van 698m² eigen grond en prachtig omsloten door groen waardoor er veel privacy ontstaat.Indeling: entree/hal, moderne badkamer (ca. 2,7m²) voorzien van douchehoek, wastafel en toilet, lichte woonkamer met toegang naar de tuin en open keuken (ca. 25,4m²) v.v. moderne keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, vanuit de woonkamer is er toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 11,2m², 5,9m² en 5m²).Goed om te weten:

- Gebouwd in 1971 en door de jaren heen uitgebouwd en gemoderniseerd;

- Voorzien van dak-, gevelisolatie en dubbele beglazing;

- Verwarmd middels CV, bouwjaar 2008;

- Gelegen op eigen grond op een perceel van 689m²;

- Onder de terrasoverkapping is het zomers heerlijk vertoeven;

- Bij de woning staat een tuinhuis van 2,5m x 2,5m;

- Gelegen op een prachtig vrij plekje centraal op het park met veel privacy;

- Goede verhuurmogelijkheden via het park;

- De algehele inventaris blijft achter op enkele persoonlijke spullen na.Omgevingsinformatie:

Vakantiepark 'De Kremmer' is gelegen op de Hondsrug met zijn vele hunebedden waarvan 10 in de directe omgeving. Het ligt in het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de Staatbossen in een prachtige groene omgeving. Op korte afstand bevinden zich de twee recreatieplassen van het Gasselterveld waar het 's-zomers heerlijk genieten is van strand en horeca. Bij het naastgelegen Adventure Park kunt u kano's huren, een klimparcours afleggen en de waterschans gebruiken. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten naar bijvoorbeeld het Boomkroonpad, waar u tussen de boomtoppen kunt lopen. Iets verder treft u het attractiepark Drouwenerzand.Op het park treft u diverse voorzieningen zoals een kleinschalig restaurant, fietsverhuur, sportveld en een wasserette.

Het park is goed bereikbaar door de ligging ten opzichte van de N 34 en N 33. Vanuit hier bent u snel in steden als Assen, Emmen (Wildlands) en Groningen.