te huurWINSCHOTEN
Iepenlaan 18

€ 725,- per maand


Winschoten, Iepenlaan 18

Huurprijs: € 725,- per maand excl. gebruikerslasten

Aanvaarding: z.s.m.Belangstelling voor huur? Bij de brochure is een huuraanvraagformulier gevoegd. Wanneer deze volledig ingevuld door ons is ontvangen, komt u -na overleg met verhuurder- in aanmerking om uitgenodigd te worden voor het bezichtigen van de woning. U kunt het huuraanvraagformulier uiteraard ook bij ons opvragen.In leuke en gewilde buurt gelegen, deze ruime 4-kamer appartement gesitueerd op de derde verdieping van het appartementencomplex. Het appartement beschikt over een balkon en over een berging in het souterrain. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (2005) en is v.v. kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling: hal / entree met tegelvloer, toilet met fonteintje, doucheruimte met vaste wastafel, woonkamer (ca. 23m²) met aansluitend een slaap-/werkkamer (ca. 11m²), keuken v.v. nieuw keukenblok en toegang tot het balkon, 2 slaapkamers (resp. ca. 11m² en 7,5m²).Extra info:

• De woning wordt verwarmd middels CV (Nefit HR Combi ’05);

• Het complex is extern gerenoveerd en gemoderniseerd, o.a. v.v. kunststof kozijnen, nieuw voegwerk en nieuwe dakbedekking;

• Huursubsidie is mogelijk;

• Er is geen lift in het complex aanwezig.Omgevingsinfo:

Het appartement is gelegen in de gewilde woonomgeving “de Bomenbuurt” met voorzieningen als scholen, winkels en goed openbaar vervoer (bus & trein) op korte afstand.