verkocht onder voorbehoudBUINERVEEN
Zuidonder 0 ong

€ 299.168,- k.k.


Buinerveen - Zuidonder ong.Bouwnummer 37: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwnummer 38: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwnummer 39: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwnummer 40: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUDWonen aan de rand van Buinerveen in een landelijke en rustige omgeving. Op deze fraaie locatie in het nieuwbouwplan "Zuidonder" worden 4 halfvrijstaande woningen gerealiseerd van het type Fazant en Spreeuw. Deze woningen beschikken over al het moderne wooncomfort zoals een warmtepomp, zonnepanelen, uitstekende isolatie en kunnen optioneel levensloopbestendig worden uitgevoerd met een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook behoort een bijkeuken en/of garage tot de mogelijkheden.Indeling SPREEUW:

Begane grond: hal met trapopgang en meterkast, toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 47.2m²) voorzien van deur naar de tuin. Optioneel is een bijkeuken en/of garage bij te bouwen.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 11.5m², 13.2m² en 16.1m²), badkamer (ca. 6.9m²) voorzien van douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping (via vaste trap bereikbaar): zolderruimte (ca. 29.7m²) voorzien van dakkapel, dakraam, witgoedaansluitingen en warmtepomp. Eenvoudig op te delen in meerdere slaapkamers.Indeling FAZANT:

Begane grond: royale hal met trapopgang en meterkast, toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, woonkamer met open keuken (totaal ca. 34.5m²) voorzien van deur naar de tuin. Optioneel is een bijkeuken en/of garage bij te bouwen.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 8.9m², 10.3m² en 11.7m²), badkamer (ca. 7.5m²) voorzien van douche, toilet, wastafel en witgoedaansluitingen.

2e Verdieping: middels vlizotrap bereikbare zolderruimte.Extra info:

- De woningen zijn gelegen op kavels van ca. 387m²;

- Voorzien van 10 zonnepanelen;

- Uitstekend geïsoleerd en voorzien van warmtepomp met topkoeling en boiler;

- Er zijn diverse opties voor het aanbouwen van een bijkeuken en garage (op de plattegronden van de Fazant zijn de

mogelijkheden al ingetekend);

- Het is tevens mogelijk de woning levensloopbestendig te maken.De plaats Buinerveen grenst aan de Hondsrug, een mooie prachtige bosrijke omgeving. De plaats Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen is gelegen op ca. 7km afstand. Daarnaast is het Oost-Groningse Stadskanaal op ca. 10km gelegen met uitgebreide voorzieningen (o.a. voorgezet onderwijs, overdekt winkelcentrum, ziekenhuis, theater en bioscoop).In de nabije omgeving van de kavels vind je een rijk sport- en verenigingsleven, een dorpshuis en een basisschool.