koopGIETERVEEN
Vonderpad 67

€ 319.500,- k.k.


Gieterveen – Vonderpad 67

Vraagprijs: € 319.500,- k.k.Zoekt u een energiezuinig, rustig gelegen en prima onderhouden halfvrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen garage en vrijstaande houten schuur op een royale kavel van maar liefst 857m² eigen grond? Dan is dit de woning die u zoekt!.

De woning is gebouwd in 1994 en beschikt over vloerverwarming en 12 zonnepanelen voor een lage energierekening. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk, beschikt over 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de 2e verdieping.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 27 JANUARI a.s. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond (nagenoeg geheel voorzien van mooie plavuizenvloer): hal met trapopgang en toilet (modern wandcloset), Z-vormige woonkamer met semi-open keuken (totaal ca. 49 m²) voorzien van apparatuur (o.a. v.v. gaskookplaat, afzuigkap, koeler, combi-magnetron en vaatwasser), bijkeuken/berging (ca. 11 m²) voorzien van vaste kastenwand, achterentree en binnendoor naar de in spouw uitgevoerde garage (ca. 27,4m²) met achterentree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 10,4m², 12m² en 12,5m²), badkamer met douche voorzien van glazen wand, toilet, ligbad en wastafelmeubel.

2e verdieping: middels vaste trap bereikbare zolderetage (ca. 11,4m²) waar een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden.Extra informatie:

- Bouwjaar 1994, daarna doorlopend gemoderniseerd;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede geheel voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Bosch HRC-30, bouwjaar ca. 2009) met vloerverwarming op de begane grond (uitgezonderd garage en bijkeuken);

- De keuken is geplaatst in 2010;

- Woning wordt netjes gebruikt en is goed onderhouden;

- De woning beschikt over energielabel B, maar hierin is nog geen rekening gehouden met de aanwezigheid van zonnepanelen.

- Ligging in een rustige woonomgeving zonder directe bebouwing achter de woning.De volgende zaken zijn al voor u aangepakt vanaf 2016:

- Elektrische deur geplaatst in de garage;

- 12 zonnepanelen laten leggen (productiemogelijkheid ca. 3.500 kwh – 4.000 kwh);

- Buitenkant geschilderd door schildersbedrijf Wiegman te Gieten;

- Nieuwe vaatwasser geplaatst in 2016;

- Tuin opnieuw aangelegd, alsmede een 6-hoekige blokhut geplaatst;

- Laag energieverbruik (gas: 823m³ en elektra: 1.075kWh).Omgevingsinformatie:

Gieterveen ligt op korte afstand van Gieten, Stadskanaal en Veendam welke beschikken over een ruim aanbod op het gebied van winkels, sportieve ontspanning alsmede cultuur en uitgaan. Groningen en Assen liggen op ca. 20 – respectievelijk 25 autominuten gelegen. Door de recente verdubbeling van de N33 is het dorp nog beter ontsloten.