koop



VALTHERMOND
Zuiderdiep 448

€ 385.000,- k.k.


Valthermond - Zuiderdiep 448

Vraagprijs: € 385.000,- k.k.



Slapen en baden beneden!



Gelegen in het Drentse Mondengebied dat zich kenmerkt door prachtige glooiingen en zijn rustgevende vergezichten staat op een heerlijke landelijke locatie deze vrijstaande semi-bungalow op een royale kavel van ca.1.173 m² eigen grond. Achter de woning bevindt zich in de diepe achtertuin een houten schuur en staan de zonnepanelen (18 stuks) opgesteld.



Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, ruime L-vormige woonkamer (ca 36.1m²) met prachtig uitzicht over de landerijen, slaapkamer (ca. 17.3m²) met aangrenzende badkamer (ca.6.1m²) v.v. inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel, royale woonkeuken (ca. 23.8m²) met kookeiland en diverse inbouwapparatuur, wasruimte.

1e verdieping: overloop met vaste kastruimte, slaapkamer aan voorzijde (ca. 7.1 m²) en heerlijk ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca 22.2m²) welke is voorzien van dakkapel.



Goed om te weten:

- Origineel bouwjaar ca. 1910 conform Bagviewer Kadaster; naderhand gemoderniseerd naar de huidige eisen;

- Medio jaren '70 zijn er door voorgangers nieuwe muren geplaatst en is het dak vernieuwd alsmede isolatie toegepast;

- Verwarmd middels CV, Intergas, bj. ca. 2019, eigendom;

- In 2020 zijn er 18 zonnenpanelen geplaatst (eigendom);

- De keuken beschikt over: koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, Bora downdraft afzuiger, koffiemachine en combi-

oven;

- Verkoper heeft in 2020 voorts de elektra vernieuwd alsmede de riolering.



Omgevingsinfo:

Valthermond is onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn en telt circa 3450 inwoners. Deze gemeente kenmerkt zich door prachtige zand- en veengebieden. Zo is de Drentse heide op ca. 12 km van deze locatie gelegen. Valthermond heeft prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden (supermarkt, scholen, huisarts). Musselkanaal ligt op ca. 7 km met uitgebreide voorzieningen en uitstekende openbaarvervoersverbindingen.