te huurSTADSKANAAL
Badstraat 18

€ 1.200,- per maand


Stadskanaal - Badstraat 18

Huurprijs: € 1200,- per maandTE HUUR AANGEBODEN: vrijstaande woning met slapen en baden op de begane grond aan de Badstraat in Stadskanaal.Indeling:

Begane grond: hal, toilet, royale woonkamer, keuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken, slaapkamer en badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafelmeubel.

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, berging en toilet.Extra info:

- Gelegen op een perceel van 665m²;

- Voorzien van vrijstaande stenen garage (3.78m x 6.67m);

- Vrijstaande houten schuur met overkapping;

- De woonkamer en slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van airco;

- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, tv, telefoon, etc.;

- De woning is per direct beschikbaar voor een periode van maximaal 2 jaar;

- Waarborgsom: € 2400,-.Indien u interesse heeft kunt u het huuraanvraagformulier in de bijlage op Funda downloaden of een email sturen naar info@wimstuursma.nl, wij zullen u dan een huuraanvraagformulier toesturen. Wanneer deze volledig ingevuld door ons is ontvangen, komt u -na overleg met verhuurder- in aanmerking om uitgenodigd te worden voor het bezichtigen van de woning.Omgevingsinfo:

De woning ligt in Stadskanaal-Noord. Aan het Noorderdiep vindt u eigenlijk alleen vrijstaande woningen. De straat is rustiek door de prachtige bomen die aan weerzijden van de straat te vinden zijn. De woning ligt naast het open lucht zwembad "Bad-Noord" waar u heerlijk uw baantjes kunt trekken en de jeugd heerlijk kan spelen op de zonneweide.

Bereikbaarheid:

De woning ligt dicht bij alle uitvalswegen. De N33 een 4 baans-provinciale weg brengt u relaxt naar Assen, Groningen en richting Delfzijl en Appingedam. Deze weg is binnen 10 minuten per auto te bereiken.

Openbaar vervoer:

Stadskanaal kent prima (snelle) busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.

Overige info over Stadskanaal:

Stadskanaal kent een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. U vindt hier een groot scala aan diverse winkels, de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op nog geen 3 kilometer van deze woonlocatie. Verder vindt u een ruim aanbod aan scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs in Stadskanaal. Verder zijn er diverse eetgelegenheden, een theater en een bioscoop. Een belangrijke voorziening als het Refaja ziekenhuis ligt op slechts 2 kilometer van de woning.