koopBUINEN
Hoofdstraat 17

€ 285.000,- k.k.


Buinen - Hoofdstraat 17

Vraagprijs: € 285.000,- k.k.Bent u op zoek naar een levensloopbestendige vrijstaande woning in een gezellig Hondsrugdorp te midden van de kenmerkende natuur van Drenthe? Deze vrijstaande woning biedt het! Het geheel ligt op een perceel van 552m² eigen grond. De tuin is groot genoeg om lekker in te zitten en klein genoeg om hem goed te kunnen onderhouden.Benieuwd geworden of dit uw nieuwe thuis kan worden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf van de ruimte die dit geheel u te bieden heeft.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op DONDERDAG 26 JANAURI a.s. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: hal met trapopgang, meterkast en toilet, woonkamer (ca. 22.6m²) met semi-open keuken (ca. 13.8m²), slaapkamer (ca. 14,2m²) met aangrenzende badkamer (ca. 5m²) met douchecabine, ligbad, 2e toilet en wastafel, vanuit voornoemde hal heeft u toegang tot bijkeuken met binnendoor naar de garage/berging (ca. 36.7m²) met zolderverdieping (ca. 21m²).

Verdieping: overloop met vaste kasten, 2 slaapkamers (resp. ca. 12,7m² en ca. 11,2m²).Handig om te weten:

- Bouwjaar 1988 (vermoedelijk gebouwd in de jaren dertig en geheel verbouwd in 1988);

- Cv-verwarmd (Intergas, vermoedelijk bouwjaar 2012, eigendom);

- Voorzien van dak- en gevelisolatie;

- Rondom voorzien van houten kozijnen en nagenoeg geheel v.v. isolerende beglazing;

- De keuken beschikt over de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuiging, oven en koelkast;

- De stenen garage/berging is opgetrokken uit spouwmuren;

- De uitgebreide voorzieningen van Borger liggen op fietsafstand (ca. 3 kilometer);

- Sfeervolle woning met het complete woonprogramma op de begane grond en een leuke tuin!Omgevingsinformatie:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Borger ligt op ca. 3 km, dit dorp beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels. Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Er is een hunebedcentrum, een bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 13 km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken.