verkochtBORGER
Molenstraat 62

€ 350.000,- k.k.


Borger – Molenstraat 62

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.Vrijstaand wonen op een geliefde plek in hartje Borger! Gelegen op een perceel van ca. 465m² eigen grond staat deze goed onderhouden woning met vrijstaande stenen garage. Het woonhuis beschikt in totaal over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond!Benieuwd geworden of dit unieke geheel iets voor u kan zijn? Kom dan een kijkje nemen en overtuig u zelf van de mogelijkheden die deze plek u kan bieden!Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang, woonkamer (ca. 16.4m²) met veel lichtinval, open keuken (ca. 13.1m²) v.v. eenvoudige keukeninrichting en toegang tot de kelder (ca. 2.2m²), bijkeuken/berging/achterhal (ca. 9.6m²), toilet, slaapkamer (ca. 10m²).

1e Verdieping: overloop, badkamer (ca. 2.7m²) met wandcloset, wastafelmeubel en inloopdouche, 2 slaapkamers (resp. ca. 10.7m² en 9.8m²).Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: ca. 1955 (conform BagViewer Kadaster);

- Voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede dubbele beglazing;

- Verwarmd middels CV (Intergas, bouwjaar ca. 2019, eigendom);

- Het dak van de woning is in ca. 2014 vernieuwd (nieuwe pannen en isolatie);

- Het dak van de garage bestaat uit een beschoten kap en is eveneens in 2014 voorzien van dezelfde nieuwe pannen als het huis;

- De garage is opgetrokken uit metselwerk, beschikt over een zolder en elektrische deur en is groot ca. 29.3m²;

- In de keurig aangelegde tuin staat voorts nog een tuinhuis van ca. 5.5m².Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.