koopHOLLANDSCHEVELD
Meerboomweg 55 *

€ 245.000,- k.k.


Hollandscheveld – Meerboomweg 55

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.Wilt u het gehele jaar door wonen met een heerlijk vakantiegevoel? Kom dan langs en overtuig u door wat deze sfeervolle (recreatie)woning u te bieden heeft!Op het recreatiepark Schoonhoven staat in een rustig hofje deze gemoderniseerde en keurig onderhouden geschakelde bungalow. De woning is gebouwd in 1977 en door de jaren heen intern gemoderniseerd en uitgebouwd waardoor het geheel sfeervol en geriefelijk overkomt. In de privacy biedende en zonnige tuin treft u 2 schuren en een terrasoverkapping waar het zomers heerlijk vertoeven is.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op DINSDAG 15 NOVEMBER en WOENSDAG 16 NOVEMBER a.s. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling: entree/hal, toilet v.v. wandcloset, woonkamer met tuindeur en open keuken (ca. 29,8m²) v.v. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser, slaapkamer (ca. 11,8m²), vanuit de hal is er toegang tot de bijkeuken (ca. 3,7m²) met witgoedaansluiting, slaapkamer (ca. 9m²), slaapkamer (ca. 6,7m²), badkamer (ca. 4,1m²) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.Goed om te weten:

- Gebouwd in 1977, door de jaren heen gemoderniseerd en uitgebouwd;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;

- Verwarmd middels CV Intergas HRE, bouwjaar 2019;

- Levensloopbestendig door de aanwezigheid van slapen en baden op de begane grond;

- Gelegen op eigen grond op een perceel van 418m²;

- In de tuin treft u een houten schuur (ca. 8,3m²) met een kroeggedeelte (ca. 13,4m²) en een terrasoverkapping (ca. 10,5m²) en een houten tuinhuis (ca. 9m²).

- Energiezuinig door de toepassing van 12 zonnepanelen;

- Permanente bewoning is toegestaan;

- De parkbijdrage van de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 250,- per jaar, de eenmalige instappremie bedraagt € 350,-;

- LET OP: Een koper dient ongeveer 25% van de koopsom aan eigen middelen te hebben.Omgevingsinformatie:

Het geheel is gelegen op het bungalowpark ‘Schoonhoven’ en ligt aan de rand van de bossen van het Hollandsche Veld. Op enkele fietsminuten ligt natuur- en recreatiegebied Schoonhoven met een grote zwem- en visvijver. Hollandscheveld is een dorp met ca. 4.500 inwoners. In het dorp zijn voorzieningen aanwezig als een basisschool, tennis- en voetbalvereniging, huisartsenpraktijk, apotheek, autobedrijf, drogisterij en meerdere supermarkten. Uitvalswegen als de A37 en A28 zijn snel bereikbaar, het station van Hoogeveen ligt op circa 15 autominuten.