verkochtBORGER
Waardeel 41

€ 300.000,- k.k.


Borger - Waardeel 41

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.Op zoek naar een royale uitgebouwde half vrijstaande woning op een fijne woonplek vlakbij een prachtig wandelgebied rond het kanaal Buinen-Schoonoord? Deze woning biedt u verder een zeer ruime woonkamer (ca. 63m²) door een fraaie vergroting van de woonkamer aan de achtertuinzijde. Slaapgelegenheid vindt u op de verdieping in 4 slaapkamers, op de 2de verdieping vindt u naast de benodigde bergruimte ook nog een royale 5de slaapkamer.

Daarnaast biedt het geheel u volop bergruimte onder de carport om uw auto te plaatsen, of in de aangebouwde verlengde garage/berging. Meer bergruimte vindt u in de houten tuinschuur.

Het geheel is gelegen op een kavel van 272m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op DINSDAG 13 DECEMBER a.s. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: hal met tegelvloer, toilet met fonteintje, woonkamer (ca. 63m²) met parketvloer en deels tegelvloer, tuindeuren en open keuken voorzien van diverse apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, oven, vaatwasser en koeler), garage/berging met witgoedaansluitingen en elektrisch deur.

1e Verdieping: overloop (ca. 5,7m²), slaapkamer (ca. 6,4m²), slaapkamer (ca. 12m²) met vaste kastenwand, slaapkamer (ca. 9,9m²), slaapkamer (ca. 11,7m²) met wastafel, badkamer (ca. 3,7m²) met douchecabine, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 15,8m²) met vaste kast en bergruimte.Handig om te weten:

- CV-verwarmd (HR combiketel, bouwjaar 2018);

- Deels voorzien van isolatieglas;

- Tuin is zonnig georiënteerd op het westen;

- De garage is ca. 22m² (lengte 7,74m en breedte 2,90m);

- De praktische carport is ca. 12m² (lengte 6,00m en breedte 2,98m);

- Houten schuur (ca. 6m²), gesitueerd in de achtertuin tegen de achtergevel van de garage.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in een rustige straat in een fijne woonomgeving waarbij de sportvelden en het overdekte zwembad eenvoudig bereikbaar zijn door een fiets-/loopbrug over het Kanaal "Buinen-Schoonoord".Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over een royaal winkelaanbod, vanuit uw woning is het zowel lopend als fietsend gemakkelijk te bereiken.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Boni, Blokker, Bruna, Etos, Kruidvat, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook zijn er 3 kapperszaken gevestigd. Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad, een sporthal ("De Koel") en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis, padel etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop, theater, diverse restaurants en de McDonald's vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en veelal binnen een half uur per auto.