koopGASSELTERNIJVEEN
Gasselterboerveen 8

€ 259.500,- k.k.


Gasselternijveen - Gasselterboerveen 8

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.Knus wonen met een sprookjesachtige beleving!Wilt u levensloopbestendig en sfeervol wonen met veel hobbyruimte en fraaie landelijke vergezichten over het Drentse landschap? Kom dan langs en overtuig u door wat deze woning voor u te bieden heeft.Vrijstaand wonen op een prachtige landelijke locatie in een sfeervol woonhuis met veel hobbyruimte door de aanwezige vrijstaande garage en carport. De woning is oorspronkelijk gebouwd rond ca. 1920 en is door de jaren heen op diverse punten verbouwd en aangepast. De woning beschikt over 2 slaapkamers en door de aanwezigheid van één slaapkamer en een badkamer op de begane grond is het geheel levensloopbestendig. De sfeervolle woonkamer met halfopen keuken doen geriefelijk en sprookjesachtig aan. De diepe tuin biedt veel privacy en u treft hier een vrijstaande garage met carport, een tuinhuis en een met hout beklede caravan met terrasoverkapping als gastenverblijf aan. Het geheel is gelegen op een perceel van 1082m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op MAANDAG 28 NOVEMBER en DINSDAG 29 NOVEMBER a.s. uur. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: entree/hal met voorraadkast, woonkamer met pelletkachel en halfopen keuken (ca. 34,3m²) v.v. diverse apparatuur (o.a. inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast), achterhal met trapopgang, toilet v.v. wandcloset, bijkeuken met witgoedaansluiting, slaapkamer (ca. 15m²), badkamer (ca. 4m²) v.v. douchecabine, ligbad en wastafelmeubel.

Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 10,7m²) en een bergzolder (ca. 12,8m²).Handig om te weten:

- Bouwjaar ca. 1920 (conform BAG Viewer); door de jaren heen is de woning op diverse punten verbouwd en aangepast;

- Voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede deels dubbele beglazing;

- Onderhoudsvriendelijk door de toepassing van deels kunststof kozijnen;

- Verwarmd middels pelletkachel (woonkamer) en CV (overige ruimten);

- De woning beschikt over een houten garage (5,70m x 3,72m) met carport (5,94m x 495m) en een houten tuinhuis (4,85m x 2,25m);

- In de tuin staat een met hout beklede caravan met terrasoverkapping die gebruikt wordt als gastenverblijf;

- Er is een bron aanwezig voor grondwater;

- Door de aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig.Omgevingsinformatie:

Gasselterboerveen is gelegen naast en onderdeel van Gasselternijveen. Gasselternijveen is een klein plaatsje met ca. 2000 inwoners en is vooral groot geworden door de vruchtbare landbouwgronden rond de rivier de Hunze en de scheepvaart. Gasselternijveen beschikt over prima voorzieningen. In de nabijheid treft uw voorts recreatiepark Hunzepark welke de beschikking heeft over een openlucht zwembad. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven actief. Door de fraaie ligging nabij de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Gasselternijveen is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Stadskanaal, Groningen, Emmen en Assen. Stadskanaal is gelegen op 10 autominuten en Assen en Groningen op circa 40 autominuten.