verkochtTER APELKANAAL
Ter Apelkanaal Oost 127

€ 399.500,- k.k.


Ter Apelkanaal – Ter Apelkanaal Oost 127

Vraagprijs: € 399.500,- k.k.Levensloopbestendig wonen in een karakteristieke herenboerderij met een prachtige uitstraling, originele elementen en genoeg inpandige berg- en stallingsruimte? In deze keurig onderhouden boerderij is het allemaal mogelijk. De boerderij ligt op een prachtige locatie met vaar- en viswater voor de deur en op fietsafstand van de bossen in Sellingen en Ter Apel. Het geheel is gesitueerd op een fraaie hoekkavel van ongeveer 4.475m² grond. Meer grond nodig? Dit kan na overleg geregeld worden doordat verkoper ook eigenaar is van de achtergelegen grond.Indeling:

Onderverdieping: kelder (ca. 30m², hoogte 1,65 meter).

Begane grond: hal (ca. 16m²) met vaste kast (ca. 1,7m²), slaapkamer (ca. 13m²) met vaste kasten, slaapkamer (ca. 11,5m²) met vaste kast, zonnig georiënteerde woonkamer (ca. 34m²), eetkamer (ca. 21m²) met vaste kast (ca. 2,2m²), hal (ca. 4,3m²), keuken (ca. 10,7m²) met veel daglichttoetreding met inloopkast (ca. 3,3m²), bijkeuken (ca. 17,8m²) met witgoedaansluitingen en vaste kast, toilet, doucheruimte met wastafel, voormalige koeienstal (ca. 91m²), deelruimte (ca. 406m²) met inpandige paardenstal (ca. 46,3m²).

Verdieping: zolderruimte. Deze bestaat uit 3 delen:

Deel 1: (ca. 30m²) doorgang naar de zolder op het voorhuis;

Deel 2: Zolder boven het voorhuis (ca. 67m²);

Deel 3: Zolder boven de voormalige koeienstal.Handig om te weten:

- bouwjaar 1928;

- gaskachelverwarming;

- keukeninrichting is van 1962;

- vaste kast in de eetkamer was vroeger een bedstee;

- de originele paneeldeuren zitten achter de boarden betimmering;

- karakteristieke woning in bijna originele staat;

- voorzien van vrijstaande houten garage met kanteldeur (3m. x 7m.);

- het verkochte wordt momenteel aangeboden met 4475m² grond. Extra grond is bij de te kopen voor € 7,50 per m².

- voor de woning is een bushalte gelegen met regelmatige verbinding naar Stadskanaal en Emmen.Omgevingsinfo:

Ter Apelkanaal is gelegen aan het Ter Apelkanaal en onderdeel van de gemeente Westerwolde. Een gebied dat gekenmerkt wordt door een fraai en weids landschap met mooie vergezichten en rustieke waterlopen. waar vergezichten nog heel gewoon zijn. De boerderij ligt vlakt bij de provinciale autoweg waardoor de boerderij eenvoudig te bereiken is. Het nabij gelegen Musselkanaal biedt u een scala aan winkels voor dagelijkse benodigdheden. Ter Apelkanaal heeft ca. 1.100 inwoners en in het dorp bevindt zich een openbare basisschool. Grotere plaatsen als Emmen en Groningen zijn prima bereikbaar vanwege de aansluiting op de provinciale weg N366.