te huurSTADSKANAAL
Handelsstraat 48 A

€ 1.150,- per maand


Stadskanaal - Handelsstraat 48A

Huurprijs: € 1150,- per maandTE HUUR AANGEBODEN: hagelnieuw ENERGIEZUINIG (gasloos!!) appartement aan de Handelsstraat in Stadskanaal.De woning is op de begane grond gelegen en beschikt over een royale woonkamer met inpandig balkon (loggia), open keuken, 2 slaapkamers, toilet, badkamer, bijkeuken en een berging. De woning is ca. 120m² groot (incl. berging).De woning is te bereiken via een eigen entree aan de zijkant, maar ook via een gezamenlijke entree met eigen meterkasten en een gezamenlijke technische installatieruimte.Extra info:

- De woning is gasloos gebouwd, goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming d.m.v. bodemwarmtepomp;

- Voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen (aan de achterzijde gelegen);

- Achter het gebouw ligt een gezamenlijke tuin;

- Het appartement beschikt over een inpandig balkon aan de voorzijde met uitzicht over het kanaal;

- De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap;

- De plafonds zijn voorzien van spackwerk;

- Met uitzondering van de badkamer en het toilet worden de wanden en vloeren NIET afgewerkt en niet geschilderd etc. Wel worden deze wanden behangklaar opgeleverd.

- Excl. schilderwerk kozijnen / deuren etc.;

- Bijdrage per maand voor de gezamenlijke ruimtes / tuin / parkeerruimte: € 20,- per maand;

- Electra, internet / televisie / telefoon, water gaat middels eigen contract/eigen meterkast voor rekening van de huurder;

- De woning is beschikbaar in januari 2023.

- Waarborgsom: € 1500,-.Indien u interesse heeft kunt u het huuraanvraagformulier in de bijlage op Funda downloaden of een email sturen naar info@wimstuursma.nl, wij zullen u dan een huuraanvraagformulier toesturen. Wanneer deze volledig ingevuld door ons is ontvangen, komt u -na overleg met verhuurder- in aanmerking om uitgenodigd te worden voor het bezichtigen van de woning.