koopSTADSKANAAL
Remise 6

€ 375.000,- k.k.


Stadskanaal Remise 6

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.Vrijstaand levensloopbestendig wonen op uniek rustig plekje aan vaar- en viswater?

Deze in 1999 gebouwde en goed onderhouden semibungalow biedt het u allemaal!Een rustige ligging achter aan in een doodlopend laantje, een eigen aanlegsteiger voor uw boot, een prachtig zonnig georiënteerd terras aan het water, praktische bergruimte zowel in de garage als in het vrijstaande tuinhuis. Een woning met een royale zonnig georiënteerde living en een aparte slaapvleugel (2 slaapkamers). Het geheel is gelegen op een kavel van 450m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 30 SEPTEMBER EN MAANDAG 3 OKTOBER a.s. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.

LET OP: door wegwerkzaamheden aan de N378 tussen Gasselternijveen en de rotonde in Stadskanaal (Semsstraat / Van Boekerenweg) is de woning slechter bereikbaar, houd rekening met extra reistijd als u van deze weg(en) gebruik maakt.Indeling:

Begane grond (grotendeels voorzien van tegelvloer met vloerverwarming): hal (ca. 8,6m²), woonkamer (ca. 59m²) met tuindeuren en open keuken voorzien van apparatuur (oven, koeler, vriezer, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap), bijkeuken (ca. 4m²) met witgoedaansluitingen, toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer (ca. 13m²), slaapkamer (ca. 8,1m²) met laminaatvloer, badkamer (ca. 4,3m²) met ligbad (whirlpool), wastafelmeubel en douchehoek voorzien van glazen wand, garage/berging (ca. 31m², lengte 7,7m. bij breedte 4.0m.) met middels afstandsbediening te openen garagedeur.

Verdieping (middels vlizotrap bereikbaar): royale zolderruimte met Velux dakraam en een stahoogte van 1.85m. Thans in gebruik als bergzolder, maar zou wellicht ook dienst kunnen doen als logeer-/hobbyruimte.Handig om te weten:

- geheel geïsoleerd (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie) en geheel voorzien van isolatieglas;

- CV-verwarmd (Remeha Avanta, bouwjaar 2019) met vloerverwarming op de begane grond, uitgezonderd de garage/berging en beide slaapkamers;

- uniek plekje aan vaar- en viswater gelegen, waar u uw eigen boot kunt aanleggen;

- rustig gelegen achter aan in een doodlopend laantje;

- vanuit de zonnig georiënteerde woonkamer heeft een prachtig zicht over het water naar een groene bosstrook;

- de tuin is groot genoeg om heerlijk in te zitten en klein genoeg om er niet dagelijks in te hoeven werken;

- de slaapvleugel is op het noordwesten georiënteerd (met warme dagen lekker koel);

- er is parkeergelegenheid voor een camper of caravan op eigen terrein;

- buiten treft u verlichting bij de houten berging en op het tuinterras, tevens treft u bij de garage en parkeergelegenheid van de camper een wandcontactdoos en buitenkraan.Omgevingsinfo:

De wijk Stadskanaal Noord ligt zich ten noordwesten van de kern van Stadskanaal en strekt zich langs het kanaal uit tot de gemeentegrens met Veendam. Dit langgerekte gebied wordt aan de ene zijde begrensd door het druk bevaren ‘Stadskanaal’ en de spoorlijn van de STAR en aan de andere kant door agrarisch gebied. In deze wijk ligt ook het Refaja ziekenhuis, een weekziekenhuis met een basisspoedpost voor niet-levensbedreigende situaties.De woning ligt aan een zijtak van “Het Stadskanaal” zodat u het kanaal makkelijk bereikt, maar in de tuin toch van de rust kunt genieten. Stadskanaal grenst aan de provincie Drenthe zodat u ook eenvoudig het prachtige Hondsruglandschap kunt verkennen met vele bosstroken en heidegebieden.

De provinciale 4-baansweg (N33) is op ca. 8 autominuten van de woning gelegen, zodat u kernplaatsen als Assen en Groningen eenvoudig en snel kunt bereiken in ca. 30 autominuten.Stadskanaal heeft uitgebreide voorzieningen met o.a. een uitgebreid en gevarieerd winkelbestand, theater, hotel, bioscoop en ziekenhuis. Daarbij kent Stadskanaal een snelle busverbinding naar o.a. Emmen, Assen en Groningen.