verkochtNIEUW-BUINEN
Zuiderdiep 425

€ 350.000,- k.k.


Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 425

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.Wilt u graag landelijk en vrij wonen op een royale kavel van 2.385m² in een gerenoveerde uitgebouwde levensloopbestendige vrijstaande woning? Deze fraaie woonplek biedt het u allemaal!Het perceel heeft een gemengde bestemming waarin wonen gecombineerd mag worden met bedrijfsactiviteiten. De recent geplaatste royale (ca. 96m²) geïsoleerde loods opgebouwd uit sandwichpanelen en voorzien van krachtstroom komt u dan zeker goed van pas! Verder is er nog een tweede schuur geplaatst achter de woning.De huidige eigenaren hebben de woning opnieuw ingedeeld en vergroot door een aanbouw aan de achterzijde. Verder is de woning nagenoeg geheel geïsoleerd, helpen 14 zonnepanelen u om ca. 3.000kWh elektriciteit terug te winnen. Het gasverbruik is aangenaam laag (ca. 650m³). De woning is onderhoudsarm door de toepassing van kunststofkozijnen, goten en windveren.Benieuwd geworden of u kunt aarden op deze fraaie woonlocatie die u een prachtig uitzicht biedt over een visvijver en dicht gelegen is bij de voorzieningen van Stadskanaal? Kom dan een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf of dit uw nieuwe thuis kan worden.Indeling:

Begane grond: woonkamer (ca. 29,4m²) met laminaatvloer, vaste kast, doorgang (ca. 6,3m²) naar de keuken voorzien van vaste kast (ca. 1m²) met witgoedaansluitingen en cv-ketel opstelling, toilet, keuken (ca. 11m²) met tegelvloer en voorzien van apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser), eetkamer (ca. 12m²) met trapopgang, slaapkamer (ca. 8,9m²), slaapkamer (ca. 11,9m²), badkamer (ca. 5,2m²) met douchehoek, wastafelmeubel en wandcloset en slaapkamer (ca. 6,2m²).

Verdieping: zolderruimte (ca. 18,9m²) met slaapgelegenheid (hoogte voorzijde 1,80 meter, achterzijde 2,36 meter) en gevelramen en 2 kunststofdakramen.Handig om te weten:

- Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1905, geheel gerenoveerd vanaf 2015;

- Voorzien van dak- en vloerisolatie en grotendeels voorzien van muurisolatie, alsmede isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Remeha Avanta, bouwjaar ca. 2016, eigendom);

- De huidige eigenaren combineren het wonen met het kweken van planten voor de verkoop.De volgende zaken zijn voor u aangepakt:

2015/2016:

- dak vervangen, alsmede goten en hemelwaterafvoeren;

- kozijnen vervangen voor kunststof exemplaren met HR++ glas;

2017:

- indeling vervangen en ouderslaapkamer gerealiseerd;

- deel van de verdieping omgebouwd tot slaapgedeelte;

2019: aanbouw gerealiseerd;

2021: loods (garage/berging) gebouwd;

2022: houten schuur gerealiseerd.

Omgevingsinformatie:

Nieuw-Buinen beschikt over prima voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden, zoals onder andere een Aldi, een bakkerij, diverse sportaccommodaties, een openlucht zwembad en scholen. Voor de uitgebreidere voorzieningen ligt Stadskanaal op enkele autominuten afstand. Verder kent Nieuw-Buinen prima busverbindingen ten opzichte van Stadskanaal, Borger en Assen.