verkochtDROUWEN
Gasselterstraat 7 2

€ 95.000,- k.k.


Drouwen - Gasselterstraat 7 - 2

Vraagprijs: € 95.000,- k.k.Op een prachtig plekje met veel privacy, aan de rand van het park Drouwenerzand treft u deze vrijstaande houten recreatiewoning met inpandige schuur. De woning beschikt over een woonkamer met openslaande tuindeuren naar het omheinde terras, 2 slaapkamers en wordt verwarmd middels CV. Het geheel is gelegen op een perceel van 556 m² eigen grond.Indeling:

woonkamer met tuindeuren (ca. 19,43m²) met open keuken v.v. enige inbouwapparatuur alsmede 2 vaste kasten, slaapkamer (ca. 11,3 m²) met wastafel en vaste kast, 2e slaapkamer (ca. 9,7 m²) met vaste kast. Badkamer ca. 4.5 m² v.v. douchecabine en wastafelmeubel, separaat toilet met fonteintje.Goed om te weten:

- bouwjaar: 1957

- gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing

- verwarmd middels cv (juli 2022)

- keuken v.v. gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast alsmede 2 vaste kasten;

- het dak is voorzien van dakpanprofielplaten;Informatie park "Het Drouwenerzand":

Recreatiepark "Het Drouwenerzand" ligt op de Hondsrug tussen Borger en Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Het Drouwenerzand (onderdeel van Het Drentse Landschap) dat wordt gekenmerkt door bos-, heide- en stuifzandgebied met veel wandel- en fietspaden.

Binnen een straal van 5 km van deze woning zijn er veel recreatiemogelijkheden: het gelijknamige (tevens aangrenzende) attractiepark, 18-holes golfclub de Semslanden, klimmen naar de boomtoppen in het Boomkroonpad, zwemmen in zwemplas ’t Nije Hemelriek of bij slecht weer naar het overdekt zwemparadijs van het Hunzedal in Borger, oneindige fietspaden, maar ook maar liefst 8 hunebedden.VERHUUR

De verhuur op "Het Drouwenerzand" wordt verzorgd door het park zelf. Op het park is elke woning uniek, door deze diversiteit bedient het park een brede doelgroep. Dit resulteert in een goede bezetting welke voor een mooi rendement kan zorgen. Naast de verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden voor eigen gebruik. Alle eigenaren zijn lid van de Coöperatie. Permanente bewoning en verhuur in eigen beheer is niet toegestaan.