verkochtBORGER
De Drift 3 301

€ 155.000,- k.k.


Borger- De Drift 3 301

Vraagprijs: € 155.000,- k.k.Fraai uitzicht over de voorgelegen recreatieplas met strand vanuit deze vrijstaande stenen bungalow. Gelegen op een perceel van ca. 422 m2 eigen grond en nabij het centrumgebouw waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn, hetgeen de verhuurbaarheid ten goede komt!Indeling: hal, entree, woonkamer (ca. 20m²) v.v. plavuizenvloer, openslaande tuindeuren en houtkachel, open keuken met apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser), slaapkamer (ca. 6,3m²), vanuit de hal te bereiken slaapkamer (ca.10,3m²), badkamer met wastafel, toilet en douche. Buitenom te bereiken berging met meterkast en CV-opstelling.Extra informatie:

- Bouwjaar ca. 1988;

- Verwarmd middels centrale verwarming (bouwjaar 2016);

- Geheel voorzien van kunststofkozijnen en deuren;

- Aangeboden incl. inventaris en raamdecoratie welke recent zijn vernieuwd conform eisen park;

- De ligging van deze recreatiewoning "naast het Koos konijnhuis" zorgen voor een optimale verhuur waardoor er de laatste jaren gemiddeld een bruto rendement van circa € 18.000,- is gerealiseerd.Het uitgebreide recreatiemeer en het recreatiebad zijn goed voor heel wat uurtjes waterplezier. Maar ook gedurende de herfst en wintermaanden bieden de vele faciliteiten volop keuze voor het hele gezin. Denkt u hierbij aan de kidsclub, paintballen en het Adventurepark. De prachtige omgeving nodigt bovendien uit tot heerlijke wandel- en fietstochten.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. Bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen: Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Euronics en Hema ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan: Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde hunebedcentrum, bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.