koopBORGER
Hunebedstraat 12 1

€ 275.000,- k.k.


Borger - Hunebedstraat 12-1

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Unieke kans!Gelegen op een fantastische plek in "oud-Borger" staat deze half vrijstaande woonboerderij met fraaie tuin. De woning welke modernisatie behoeft beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en is daarmee als levensloopbestendig te bestempelen. Het geheel (totale grootte ca. 712m²) bestaat uit 2 kadastrale percelen te weten de huiskavel van ca. 407m² en een perceel tuingrond gelegen aan de overkant van de Ambachtsstraat met een grootte van ca. 305m². Nog altijd volgens Drents gebruik ingericht als heuse "goren", ook wel moestuin nabij de boerderij.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op MAANDAG 19 EN DINSDAG 20 SEPTEMBER a.s. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: entree/hal met trapopgang, slaapkamer met vaste wastafel, L-vormige woonkamer (ca. 28,5m²), tuinkamer (ca. 7,5m²), keuken (ca. 10,3m²) voorzien van eenvoudige inbouwkeuken, badkamer met douchehoek en wastafel, separaat toilet, achterhal/bijkeuken (ca. 7,2m²) met binnendoor naar de inpandige schuur (ca. 16,4m²). Daarnaast treft u nog volop bergruimte in de aangebouwde garage.

1e Verdieping: overloop en 2 slaapkamers (resp. ca. 10.7m² en 14.5m²).Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: 1905 (conform Bagviewer Kadaster), in 1974 is de aanbouw gerealiseerd en vervolgens is in 1975 een dakkapel geplaatst;

- Deels voorzien van isolerende beglazing;

- Verwarmd middels CV (Nefit ProLine HRC 24/CW3, bouwjaar 2016, eigendom);

- Het rieten dak aan de zuidzijde is in 2018 schoongemaakt.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.