verkochtSTADSKANAAL
Gagelweg 5

€ 175.000,- k.k.


Stadskanaal - Gagelweg 5

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.Geen inkijk voor en achter in uw eigen eengezinswoning? Deze onderhoudsarme woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt waarbij u de winkels en bassischool letterlijk om de hoek vindt. Voor het buitenleven bent u hier op uw plek: de zonnig georiënteerde achtertuin herbergt o.a. een ruime terrasoverkapping waar u onder alle weersomstandigheden kunt genieten in uw eigen tuin. Een tweede overkapping biedt ruimte voor een outdoor keuken. Het geheel is gelegen op een kavel van 134m² eigen grond.Indeling:

Begane grond: hal met kelderkast, toilet, woonkamer (ca. 26m²) met laminaatvloeren en tuindeuren, keuken (ca. 6m²) voorzien van enige apparatuur (gaskookplaat en afzuigkap), bijkeuken (ca. 8,5m²).

1e Verdieping (voorzien van laminaatvloeren): overloop, ouderslaapkamer (ca. 19,2m²), slaapkamer (ca. 6,3m²), slaapkamer (ca. 10,8m²), doucheruimte (ca. 2 m²) met wastafelmeubel en douche.

2e Verdieping (middels vlizotrap bereikbaar, hoogte 2,30m): zolderruimte voorzien van laminaatvloeren en ingericht als ontspanningsruimte.Handig om te weten:

- woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en geheel voorzien van isolatieglas, verder is het dak van de woning van binnenuit geïsoleerd;

- vanuit de woonkamer is er een vrij uitzicht de straat in (geen bebouwing tegenover de woning);

- achter de woning is een vrije beleving doordat de bebouwing achter de woning laagbouw is;

- de slaapkamers aan de westzijde (achterzijde) zijn voorzien van kunststofkozijnen in 2014;

- de woonkamer is aan de oostzijde (voorkant) in 2020 voorzien van een kunststofkozijn;

- de achterdeur is in 2020 vernieuwd en voorzien van een kunststof exemplaar;

- de achtertuin is onderhoudsarm aangelegd en zonnig georiënteerd (westen);

- de achtertuin is middels een gezamenlijke gang achterom bereikbaar;

- de houten schuur is ca. 6m² groot en voorzien van een praktische overkapping.Omgevingsinfo:

De woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Een kleinschalig winkelcentrum met een supermarkt, apotheek en eetgelegenheden liggen nagenoeg om de hoek. Verder ligt de woning nabij alle uitvalswegen. Het centrum van Stadskanaal ligt op ca. 1,5 kilometer en biedt u een breed scala aan winkels, een theater en bioscoop. Verder vindt u in Stadskanaal een ziekenhuis, een ruim aanbod aan scholen uitgebreid voorzieningenniveau, zowel basis als voortgezet onderwijs. Stadskanaal is goed bereikbaar o.a. door prima busverbindingen naar Assen, Groningen en Emmen.