verkochtBORGER
Het Gebint 8

€ 299.000,- k.k.


Borger - Het Gebint 8

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.Wilt u comfortabel wonen in een ruime halfvrijstaande woning nabij de dorpskern van Borger? Kom dan langs en overtuig u van wat deze woning u te bieden heeft!Gelegen op gewilde locatie in de populaire woonwijk "de Marslanden" staat deze keurig onderhouden halfvrijstaande woning met fraaie diepe tuin en verlengde garage. De woning is gelegen op een perceel van ca. 398m² eigen grond, beschikt over 4 slaapkamers en ligt op korte afstand van het centrum van Borger en de Drentse natuur. De verlengde garage biedt veel mogelijkheden voor ruimtevragende hobby's.Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ca. 40.5 m²) v.v. inbouwkeuken met diverse apparatuur, vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken/berging (ca. 4.5 m²) met witgoedaansluitingen en achterentree.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.5 m², 11.5 m² en 6.2 m²), badkamer (ca. 5.8 m²) v.v. douchecabine, wastafel, ligbad en 2e toilet.

2e Verdieping: (middels vaste trap te bereiken) zolderruimte met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer (radiator, waterleidingen en afvoer aanwezig).Extra informatie:

- De woning is gebouwd in 1992;

- Voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie (m.u.v. garage);

- Verwarmd middels CV (Vaillant Solide, bouwjaar ca. 2011);

- De keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuiging, oven en koelkast;

- Ruime oprijlaan welke plaats biedt voor meerdere auto's;

- Gelegen in 1 van de meest gewilde wijken van Borger op korte afstand van de voorzieningen!

- Om u te attenderen op de mogelijkheden zijn wij zo vrij geweest de zolderruimte als slaapkamer te tellen, uiteraard dient deze nog wel als zodanig worden afgewerkt;

- Naast de woning (langs de garage) treft u op eigen terrein een pad welke de woning voorziet van een achterom.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.