verkochtSTADSKANAAL
Vinkenhof 25

€ 239.500,- k.k.


Stadskanaal – Vinkenhof 25

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.Sommige woonplekken komen maar eens in de 50 jaar voorbij...

Wilt u genieten van een royale tuin en een vrij uitzicht vanuit uw woning zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning door de vrije ligging aan de rand van een gewilde woonomgeving?

Deze keurig bewoonde half vrijstaande woning biedt u dit vrije gevoel door de fijne ligging in een rustig woonerf. Door de ligging aan de rand van de gewilde woonomgeving bent u zo in het centrum van Stadskanaal waar u een groot scala aan winkels en scholen vindt.

Kom een kijkje nemen bij deze woning en overtuig u zelf van de praktische ruimte (4 slaapkamers en voldoende berg-/hobbyruimte) die dit geheel u te bieden heeft.Indeling:

Begane grond: hal (ca. 3,7m²), toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (ca. 41m²) met parketvloer en open keuken voorzien van apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en koeler), bijkeuken (ca. 10m²) met witgoedaansluitingen en tuindeur, garage/berging (ca. 21m²), tussenhal (ca. 1,7m²) met trapopgang en meterkast.

1e Verdieping: overloop (ca. 4m²) met vaste kastenwand, doucheruimte (ca. 3,1m²) met douchecabine, wastafel en wandcloset, slaapkamer (ca. 14,6m²), tussenhal (ca. 5,4m²) met kastenwand, slaapkamer (ca. 8,1m²), slaapkamer (ca. 13,4m², gesitueerd boven de garage/berging, verdeeld in 2 compartimenten met vaste kast).

2e Verdieping (middels vaste trap bereikbaar): overloop (ca. 5,5m²) met cv-opstelling, slaapkamer (ca. 8,3m²).Handig om te weten:

- de woning is in keurige staat van onderhoud;

- vloerisolatie en deels isolatieglas (begane grond);

- cv-verwarmd middels Intergas HR ketel (bouwjaar 2010);

- de achtertuin is zonnig georiënteerd (westen);

- indien gewenst is de achtertuin via het achtergelegen schelpenpad bereikbaar te maken.

- ligging voor in een rustig woonerf met enkel bestemmingsverkeer.Omgevingsinformatie:

Gelegen in een prettige en kindvriendelijke woonomgeving op loop- en fietsafstand van het centrum van Stadskanaal.

Stadskanaal heeft uitgebreide voorzieningen met o.a. een uitgebreid en gevarieerd winkelbestand, theater, hotel, bioscoop en ziekenhuis. Verder zijn er op loopafstand van de woning een basisschool en scholen voor het voortgezet onderwijs. Daarbij kent Stadskanaal een snelle busverbinding naar o.a. Emmen, Assen en Groningen.