koopBORGER
Bergmans-Beinsstraat 11

€ 225.000,- k.k.


Borger - Bergmans-Beinsstraat 11

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Wilt u wonen op een fraaie locatie gelegen nabij het centrum van Borger? Kom dan langs voor een bezichtiging en laat u overtuigen wat deze woning u te bieden heeft!Aan de rand van het centrum van Borger treft u deze uitgebouwde halfvrijstaande woning. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1956 en later aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de woning beschikt over een ruime living. De eerste aanblik zal u niet doen vermoeden dat de woning beschikt over een royale achtertuin (25m diep) met vrijstaande houten garage en houten overkapping. In totaal ligt de woning op een kavel van 380m² eigen grond.De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 15 juni a.s. van 14.30 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis -na aanmelding- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: hal, entree met trapopgang en kelderkast, ruime doorzonwoonkamer (ca. 31,7m²), achterhal (7,5m²) met toegang tot de woonkeuken (ca. 7,4m²) v.v. diverse apparatuur (o.a. gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser), toilet, achterentree met witgoedaansluitingen.

1e Verdieping: overloop, badkamer v.v. wastafelmeubel en douchehoek, 3 slaapkamers (resp. ca. 4,9m², 8,4m² en 10m²) waarvan 2 met vaste kasten.

2e Verdieping: bergzolder (middels vlizotrap te bereiken).Goed om te weten:

- bouwjaar 1956, daarna aan de achterzijde uitgebouwd;

- verwarmd middels CV (Remeha Avanta HR, huurketel, bouwjaar 2020);

- voorzien van dubbele beglazing;

- in 2017 zijn op het dak (zuidzijde) 11 zonnepanelen gelegd (opbrengst ca. 2800kWh per jaar);

- geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren;

- aan de voorzijde en zijkant zijn de ramen voorzien van rolluiken;

- de woning beschikt over een vrijstaande houten garage (6m x 3m) en een houten overkapping.Omgevingsinformatie:

Borger (ca. 4700 inwoners) beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels op zowel loop- als fietsafstand. Verder heeft Borger de beschikking over een overdekt verwarmd zwembad, een tandartspraktijk, huisarts en apotheek. Door de fraaie ligging midden op de Hondsrug bent u zo in het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap.

Winkelvoorzieningen:

Er zijn veel lokale ondernemers actief, waaronder meerdere bloemenzaken, apotheek, drogisterijen, kappers, schoenenzaak en slijterij, maar ook landelijke ketens als AH, Aldi, Blokker, Bruna, Etos, Hema en Hubo ontbreken niet. Daarnaast zijn er kledingzaken (dames en heren). Ook speciaalzaken op het gebied van wonen, zitten en slapen zijn vertegenwoordigd, evenals een tweetal garagebedrijven, benzinestation en wasstraat.

Sportieve ontspanning:

Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Cultuur en uitgaan:

Cultuur en uitgaan gaan hand in hand door het in Borger gevestigde "Hunebedcentrum", bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 16km afstand.

Assen, Groningen en Emmen:

Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken en allen binnen een half uur per auto.