verkochtTER APELKANAAL
Ter Apelkanaal Oost 32

€ 225.000,- k.k.


Ter Apelkanaal - Ter Apelkanaal Oost 32

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Wat moet je hier tekstueel nog aan toevoegen? De foto's spreken voor zich eigenlijk...Gelegen aan vaar- en viswater staat deze uitgebouwde halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen op een perceel van 695m² eigen grond. Behalve 3 slaapkamers, een gezellige woonkeuken en het prima afwerkingsniveau beschikt de woning over een prachtig weids uitzicht over de achtergelegen landerijen richting het schitterende Westerwolde.Indeling:

Begane grond: entree/hal met toilet, woonkamer (ca. 28.7m²) met uitzicht over het voorgelegen kanaal, tussenhal met trapopgang en badkamer (ca. 2.7m²) voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche, vanuit voornoemde hal toegang tot woonkeuken (ca. 16.2m²) voorzien van inbouwkeuken in U-vorm met diverse inbouwapparatuur, kelder (ca. 15m²) met een stahoogte van ca. 1.8m).

1e Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 11.7m², 7.5m² en 6.6m²)Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: 1940, in 1976 is de woning aan de achterzijde en op de verdieping vergroot, nadien in de loop der jaren gemoderniseerd;

- Daken en vloeren zijn grotendeels na-geïsoleerd;

- Verwarmd middels CV (Nefit, bouwjaar 2010, eigendom);

- Het platte dak is vernieuwd in 2019;

- De keuken beschikt over: fornuis, afzuiging, vaatwasser en koelkast;

- Houten kozijnen rondom welke in 2022 zijn geschilderd en nagenoeg geheel v.v. isolerende beglazing (dakkapel heeft enkele beglazing);

- Buiten bevinden zich een houten garage (ca. 19m²) en een houten schuur (ca. 15.7m²) alsmede een buitenkeuken, familie-schommelbed en blokhut welke achterblijven.Omgevingsinformatie:

Ter Apelkanaal is een dorp gelegen aan het gelijknamige kanaal tussen de dorpen Ter Apel en Musselkanaal alwaar u een breed scala aan voorzieningen vindt. Het heeft ca. 1.100 inwoners en in het dorp bevindt zich een openbare basisschool. Grotere plaatsen als Emmen en Groningen zijn prima bereikbaar vanwege de aansluiting op de provinciale weg N366.