verkochtBUINEN
Schoolstraat 11

€ 225.000,- k.k.


Buinen - Schoolstraat 11

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.Wilt u rustig vrijstaand wonen aan een doodlopend laantje in een gezellig zanddorp op de Hondsrug in Drenthe? Zoekt u een tuin die groot genoeg is om ruim privé in te kunnen zitten dan bent u hier op uw plek met een kavelgrootte van 290m² eigen grond.

Slaapgelegenheid is er voldoende doordat u in dit huis maar liefst 4 slaapkamers op de verdieping kunt vinden. Liever een extra ruime ouderslaapkamer? De scheidingswanden zijn in houtskelet opgebouwd, zodat u eenvoudig van 2 slaapkamers één royale maakt. Werkplek in huis? Een werkplek kunt u eenvoudig creëren in de berging op de begane grond.

Benieuwd of dit huis aan uw woonwensen kan voldoen? Kom dan snel een kijkje nemen!Indeling:

Begane grond: L-vormige hal (ca. 9m²), toilet met fonteintje, badkamer (ca. 3,7m²) met douche en wastafel, L-vormige woonkamer (ca. 28,5m²), keuken (ca. 11,9m²) met vaste kast en inbouwkeuken (grenen/Vos) voorzien van apparatuur (o.a. voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koeler), achterhal (ca. 14m²), inpandige berging (ca. 9,2m²), bijkeuken (ca. 4,4m²) met witgoedaansluitingen.

Verdieping: overloop (ca. 13,7m²), slaapkamer (ca. 11,5m²), slaapkamer (ca. 10,4m²), tussenhal (ca. 0,9m²), slaapkamer (ca. 10,5m²) en slaapkamer (ca. 9,6m²) .Handig om te weten:

- Cv-verwarmd (Intergas HRE, bouwjaar 2019);

- De woning is in 2002 grondig gerenoveerd door het optrekken van nieuwe geïsoleerde gevels met nieuwe kozijnen voorzien van isolatieglas, nieuwe betonvloeren met isolatie, nieuw dak met geïsoleerde dakplaten en pannen;

- De woning is intern naar eigen inzichten te verfraaien.Omgevingsinformatie:

Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap welke zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Borger ligt op ca. 3 km, dit dorp beschikt over uitgebreide voorzieningen met o.a. diverse scholen en een compleet aanbod van winkels. Sportieve ontspanning: Op het gebied van sportieve ontspanning heeft Borger o.a. een sportschool, een overdekt subtropisch zwembad en meerdere openbare sportaccommodaties ten bate van gym, volleybal, voetbal, tennis etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse golfmogelijkheden.

Er is een hunebedcentrum, een bibliotheek en diverse gezellige eetgelegenheden in en rond het dorp. Een bioscoop en theater vindt u in Stadskanaal op ca. 13 km afstand.

Assen, Groningen en Emmen: Voor nog meer voorzieningen zijn Emmen, Assen en Groningen prima met snelle busverbindingen (Q-liner) te bereiken.