onder bodMUSSEL
Musselweg 85

€ 275.000,- k.k.


Mussel – Musselweg 85

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.Vrij en landelijk wonen met het hele woonprogramma op de begane grond? Dit is uw kans!Gelegen op een perceel van ca. 1.340m² eigen grond staat deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen schuur. De woning beschikt in totaal over 5 slaapkamers waarvan 4 op de begane grond alsmede de badkamer waardoor het een levensloop bestendige woning betreft. Achter de woning ligt een heerlijk diepe tuin welke omsloten wordt door landerijen waardoor u hier optimale privacy kunt ervaren!De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op VRIJDAG 16 EN WOENSDAG 21 SEPTEMBER a.s. U bent tijdens dit Open Huis -NA AANMELDING- van harte welkom de woning te bezichtigen. U kunt zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail), wij zullen kijkers dan indelen in tijdblokken.Indeling:

Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet (wandcloset) met fontein, woonkamer met open keuken (totaal ca. 39.9m²) v.v. inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur, vanuit de hal voorts toegang tot 3 slaapkamers (resp. ca. 12.8m², 10.6m², 9.4m² en 5.6m²), bijkeuken (ca. 6.6m²), badkamer (ca. 3.4m²) voorzien van inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, achterhal (ca. 13.3m²) met trapopgang.

1e Verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 5.9m²) met dakraam en voorts zolderberging (ca. 32.5m²).Overige informatie:

- Origineel bouwjaar: ca. 1911 (conform Bagviewer Kadaster);

- In 1976 is de woning verbouwd waarbij destijds de indeling is gewijzigd, het dak vernieuwd (nieuwe pannen);

- Gevelisolatie: in 1976 zijn de spouwmuren voorzien van glaswol-isolatie;

- Dakisolatie: de woonvertrekken op de begane grond zijn voorzien van plafondisolatie, het dak zelf is niet geisoleerd;

- Vloerisolatie: de vloeren zijn deels geisoleerd;

- Beglazing: op de begane grond zijn de ramen grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Verwarmd middels CV (Remeha Calenta, bouwjaar ca. 2013, leaseketel);

- De vrijstaande stenen schuur is groot ca. 42.4m², opgetrokken uit halfsteens muren en gedekt met pannen.Omgevingsinformatie:

De woning is gelegen in het buitengebied van Mussel waar vergezichten en bosstroken elkaar afwisselen. In Mussel zijn 2 basisscholen, voetbalvereniging, buurtsupermarkt en een horecagelegenheid is op ca. 3 km gelegen met prima voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden. Voor nog meer voorzieningen is Stadskanaal op ca. 8 km gelegen waar u naast een uitgebreid winkelcentrum een ziekenhuis, theater en bioscoop kunt vinden. Verder zijn hier scholen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs te volgen.